Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LASBille kolme uutta sopimusta

LASBille kolme uutta sopimusta

 

LASBin miesten liigajoukkueen runko alkaa olla muutamaa pelimiestä vaille kasassa. Rosterissa on tällä hetkellä 21 pelaajaa, mutta luku kasvaa vielä kesken olevien sopimusneuvotteluiden sekä ensi viikolla järjestettävien tryouttien myötä.

Uusina pelaajina oranssipaidan pukevat päälleen paikallisvastustaja Steelersin riveistä tutut Jarno Mäkinen ja Julius Aaltonen.

Jarno Mäkinen tunnetaan ennen kaikkea Steelersin pitkäaikaisena kapteenina. Riihimäeltä kotoisin oleva, nopea, taitava ja myös sentterin paikalta kokemusta omaava puolustaja ehti pelata ratasnutussa kaikkiaan 125 Divarin runkosarjaottelua ja keräsi niissä tehot 33+49=82. Mäkinen oli Steelersin mukana myös seuran toistaiseksi viimeisellä liigakaudella 2010-2011. 26- vuotias pelimies istuu hyvin LASBin nykyaikaista ja nopeaa salibandya pelaavaan ryhmään.

- Tässä on nyt viikko tehty töitä yhdessä ja itselle on jäänyt joukkueesta hyvä fiilis. Hyvää laadukasta tekemistä ja hyvä ilmapiiri, johon on ollut helppo tulla mukaan. Tavallaanhan tässä ollaan jo aika tuttuja toisillemme, kun ollaan monta vuotta painettu vastakkain, kommentoi Mäkinen ensimmäisiä tuntojaan uudesta joukkueesta.

- Siirron taustalla ei ole mitään sen kummempaa dramatiikkaa. Haluan uutta kipinää uralle ja nyt pääsen aloittamaan puhtaalta pöydältä uudessa joukkueessa. Olen kuullut paljon hyvää siitä, miten Lammilla hoidetaan asioita niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Lisäksi olen aina nauttinut matkasta valmentaja Petri Kemppaisen kanssa, Mäkinen taustoitti.

Julius Aaltonen edustaa hämeenlinnalaisen salibandyn nuorta polvea. U19- maajoukkueen portteja kolkutellut sentteri omaa valtavasti potentiaalia, jonka ulosmittaamista LASB- leirissä odotellaan vesi kielellä. 20- vuotta lokakuussa täyttävä Aaltonen on pelannut Divarissa yhteensä 53 ottelua, joissa on syntynyt mukavat 19+28=47 tehot.

LASB saa riveihinsä myös mieluisan paluumuuttajan, kun ensimmäisellä Divari- kaudella 2013-2014 joukkueen tolppien välissä torjunut Pasi Järvinen palaa oransseihin. 143 liigaottelun kokemuksen omaava Järvinen edusti viime kaudella Rauman Salbaa ja oli merkittävässä roolissa raumalaisten säilyttäessä sarjapaikkansa Salibandyliigassa.

- Tässä on pari viime vuotta kierrelty eri seuroja ja nyt tuli tehtyä uran ensimmäinen comeback. Tottakai olen seurannut LASBin otteita sen jälkeen kun täältä lähdin ja olen huomannut, että täällä on menty eteenpäin joka osa-alueella. Kaikin puolin suurella innolla ja sydämellä hyppään taas oranssiin kelkkaan, jutteli päätökseensä tyytyväinen Järvinen.

- Joukkueessa on erittäin hyvässä tasapainossa nuoria lahjakkuuksia ja vankkaa kokemusta. Ihailen työmoraalia, jolla tässä seurassa painetaan, olitpa sitten pelaaja, valmentaja, huoltaja tai muu taustavaikuttaja. Uskon, että tällä ryhmällä tullaan yllättämään moni jengi ensi kaudella.

Valmennus vahvistuu kahdella huippuosaajalla, kun liikunnan parissa leipänsä tienaava ja kamppailulajeissa kansainvälistä menestystä saavuttanut Sami Tomann sekä Mycoazh- videovalmennuksesta vastaava Miika Peltonen hyppäävät mukaan.

LASB Edustuksen sopimustilanne 15.5.2016

Hyökkääjät:
Topi Koskinen
Vili Ahola
Julius Aaltonen (Steelers)
Elmeri Saukkonen
Heikki Hätönen
Roope Kainulainen
Tino Nivala
Rasmus Kainulainen
Justus Kainulainen
Vili Näveri
 
Puolustajat:
Jarno Mäkinen (Steelers)
Matti Korhonen
Juuso Mutikainen
Atte Mustjoki
Konsta Lehtonen
Miikka Pentikäinen
Henri Vilén
Aki Syrjälä
 
Maalivahdit:
Kaapo Kettunen
Pasi Järvinen (Rauman Salba)
Wili Hämäläinen
 
Valmennus:
Petri Kemppainen
Kalle Tyrkäs
Mikko Reitti - fysiikkavalmentaja
Sami Tomann - fysiikkavalmentaja
Miika Peltonen - video-/katsomovalmentaja

Lähde: LASB


Takaisin edelliselle sivulle


Lammin Salibandy - logo

LaSB - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Salibandyn supertähti Eero Kosonen siirtyy Steelersiin

Salibandyn supertähti Eero Kosonen siirtyy Steelersiin

Maailman parhaaksi salibandynpelaajaksi 2018 valittu maalivahti Eero Kosonen on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Hämeenlinnan Steelersin kanssa. 33-vuotias Kosonen liittyy Steelersin F-liigajoukkueen rinkiin jo kuluvalla viikolla.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää