Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HPK:lle uusia ja jatkosopimuksia

HPK:lle uusia ja jatkosopimuksia

 

HPK on tehnyt uuden pelaajasopimuksen maalivahti Joni Myllykosken kanssa sekä jatkosopimukset Jesse Saarisen, Ville Järveläisen ja Eetu-Ville Arkiomaan kanssa kaudesta 2014–2015. Lisäksi HPK käyttää optionsa ensi kaudesta niin Craig Schiran kuin Ville-Veikko Eerolan sopimuksista. Sekä Myllykosken että Arkiomaan sopimukset ovat 1+1 – vuotisia.

MYLLYKOSKI PALAA LIIGAAN

HPK:n toisena maalivahtina ensi kaudella nähdään 30-vuotias Joni Myllykoski. Maalivahti on pelannut urallaan Suomessa niin Liigaa kuin Mestistä. Kauden 2013–2014 Myllykoski vietti Italiassa, Broncos Sterzing Vipitenon joukkueessa pelaten kauden aikana 21 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 90,4 ja playoffeissa neljässä ottelussa 94,9 %.

HPK:n maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen mukaan joukkue saa maalivahdin, jolla on kovat tavoitteet ja halu kehittyä edelleen.

- Joni on erittäin urheilullinen kaveri, joka liikkuu ja lukee peliä hyvin. Peli-ideologiamme kohtaavat monilta osin. Yksi hänen syistään tulla Hämeenlinnaan on halu kehittyä joka päivä.

HYVILLÄ NÄYTÖILLÄ JATKOSOPIMUKSIIN

HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen kertoo odottavansa ensi kaudella jatkosopimuksen tehneeltä Jesse Saariselta sekä Craig Schiralta paljon.

- Jessen peliesitykset puhuvat puolestaan. Uskon kuitenkin, että potentiaalia löytyy vielä isomman roolin ottamiseen. Craig sen sijaan näytti jo menneellä kaudella, että hän on puolustuksemme johtotähti, jonka ympärille on hyvä rakentaa.

HPK:n omat kasvatit tulevat Laukkasen mukaan saamaan lisää näytönpaikkoja.

- Järveläinen on osoittanut jo liigakyvykkyytensä ja nyt on aika nostaa vielä tasoa. Eerola ja Arkiomaa ovat myös ansainneet jatkotilaisuuden näyttöjen antamiseen.

OMIA A-NUORIA KESÄRINKIIN

HPK:n liigajoukkue aloittaa kesäharjoittelun reilun kahden viikon kuluttua. Liigaryhmän harjoitteluun osallistuvat Liigassa keväällä debytoinut ja U18 MM-leirillä juuri nyt oleva Joni Tuulola, A-Nuorten menneen kauden kapteeni keskushyökkääjä Joona Monto sekä U20-maajoukkueturnaukseen valittu laitahyökkääjä Santeri Vuoti.

HPK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2013-2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Ville-Veikko Eerola

9.4.1992 Hämeenlinna
Tiedot

VilleJärveläinen

Ville Järveläinen

24.2.1993 Hämeenlinna
Tiedot

KariLehtonen

Kari Lehtonen

13.6.1966
Tiedot

JoniMyllykoski

Joni Myllykoski

2.7.1984 Tornio
Tiedot

JesseSaarinen

Jesse Saarinen

29.7.1985 Lahti
Tiedot

Craig Schira

21.4.1988 Spiritwood, CAN
Tiedot

JoniTuulola

Joni Tuulola

1996 Hämeenlinna
Tiedot


Niclas Lucenius HPK:n riveihin 1+1 -vuotisella sopimuksella

Niclas Lucenius HPK:n riveihin 1+1 -vuotisella sopimuksella

HPK on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen 29-vuotiaan Niclas Luceniuksen kanssa. Sopimus sisältää seuran option kaudesta 2019-2020.

Lue lisää
Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikielto

Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikielto

Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt HPK:n Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikiellon tiistain Ilves-HPK-ottelussa tapahtuneesta taklauksesta.

Lue lisää
Antti Karjalainen Saksaan loppukaudeksi – Kuusistolle Liigasopimus

Antti Karjalainen Saksaan loppukaudeksi – Kuusistolle Liigasopimus

HPK on vuokrannut maalivahti Antti Karjalaisen loppukaudeksi Saksan DEL2-liigan Frankfurt Löweniin. Karjalaisella on HPK:n kanssa sopimus kahdesta seuraavasta Liigakaudesta.

Lue lisää
Ville Viitaluoma palaa Kerhoon

Ville Viitaluoma palaa Kerhoon

HPK ja Ville Viitaluoma ovat solmineet kevääseen 2019 asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Sakari Manninen siirtyy Ruotsiin

Sakari Manninen siirtyy Ruotsiin

HPK:n hyökkääjä Sakari Manninen käyttää sopimuksessaan kolmannelle vuodelle olevan Ruotsin pykälän ja siirtyy SHL:ssä pelaavan Örebron riveihin.

Lue lisää
HPK:lle kolme tärkeää jatkosopimusta: Lahti, Porseland ja Nikkilä jatkavat oranssissa

HPK:lle kolme tärkeää jatkosopimusta: Lahti, Porseland ja Nikkilä jatkavat oranssissa

HPK on tehnyt jatkosopimukset Janne Lahden, Mathias Porselandin ja Petteri Nikkilän kanssa. Porseland ja Lahti jatkavat Kerhossa seuraavat kaksi vuotta, Nikkilän sopimus kattaa kauden 2017-2018.

Lue lisää