Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaisu Härmä tasasi pisteet Kiiston kanssa

 

Vaisu Härmä tasasi pisteet Kiiston kanssa


Kiiston ja Härmän välinen ottelu ei noin 60 paikalle saapuneelle ihmiselle hienouksia tarjoillut. Molempien joukkueiden syöttötyöskentely oli luokatonta, mutta kumpikin onnistui kerran maalinteossa. Ensimmäisen puoliajan vartti oli Kiiston ja Härmällä oli vaikeuksia päästä peliin mukaan. Hiljalleen vihreäpaidat alkoivat ottaa hallintaa pelistä ja loppu mentiinkin Härmän tahdissa. Vaarallisia maalipaikkoja ei Härmä silti saanut luotua ja ensimmäinen maalipaikka tulikin vasta 30minuutin jälkeen kun Härmä sai ottelun ensimmäisen kulmapotkunsa, mutta Kiisto-puolustus putsasi pallon selvemmille vesille. 44’minuutilla Kiiston puolustaja antoi hieman liikaa tilaa Aaro Forssille, jonka hyvä laukaus 16:n rajalta painui etukulmasta sisään ohi Kasper Genaksen ja puoliajalle asteltiin Härmän johdossa.

Toisella puoliajalla Härmä ei päässyt enää lainkaan peliin mukaan. Kiisto pyöritti peliä, mutta vaarallisia tekopaikkoja ei silti ilmaantunut kuin muutama, jotka Tommi Viik klaarasi komeasti. Kiiston kova yritys palkittiin lisäajan ensimmäisellä minuutilla, kun Teemu Enberg onnistui laukomaan pallon maaliin kulman jälkitilanteesta. Kiistolle kertyi ottelussa 7 kulmapotkua, Härmälle 3. Minuuttia myöhemmin erotuomari Juuso Saarela vihelsi ottelun päättyneeksi.

Yleisölle ottelusta jäivät varmaan päällimmäisenä mieleen kaksi maalia ja Kiisto-peluri Juho Järvisen loukkaantuminen, kun Viik lähti maaliltaan vastaan ja liukui palloon puhtaasti, mutta epäonninen Järvinen teloi jalkansa pelikelvottomaksi. Muuta ihmeellisyyksiä ei päivän ottelu tarjonnut, molempien joukkueiden pelaaminen oli heikkotasoista ja tasapeli oli oikeutettu lopputulos. Päävalmentaja Janne Hyökyvaara kärsi tänään toimitsijakieltonsa ja valmennusvastuussa oli normaalisti huoltajana toimiva Risto ”Riva” Rantanen ja apuvalmentajana toinen huoltaja Riku Laine. Joukkueen manageri Petri Kesti valmistautui Kreikan matkaansa eikä lähtenyt reissuun mukaan. Härmä ei tehnyt ottelussa kuin yhden vaihdon, kun Aaro Forss teki tilaa Juuso Lindroosille 84’minuutilla. Ottelun positiivinen anti oli Härmän puolustuslinjan pelaaminen, etenkin nuoren Juho Saarisen ensimmäinen peli miesten tasolla avauksessa sujui moitteettomasti. Saarinen debytoi TPV-pelissä pelaten toisen puoliajan ja on osoittanut olevansa oiva tuuraajaa Ruotsiin lähteneelle Tuomas Kilkalle.

Härmän tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Härmä - logo

Härmä - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää