Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Roope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan (s.2000) siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Kaurialan yleisölle Huhtala esiintyi jo kaudella 2018 HJS:n edellisellä Kakkosen visiitillä pelaten 12 ottelua valkopaitojen alakerrassa. Nuoresta iästään huolimatta Roope tuo HJS:n joukkueeseen kokemusta pelattuaan viime kaudella 12 ottelua Ykkösessä TPV:n riveissä, sekä 10 ottelua Kakkosessa Ilveksen kakkosjoukkueen riveissä. Veikkausliigassa nuori toppari teki ensi esiintymisensä jo kaudella 2018 ja on edustanut myös Suomen maajoukkuetta U18 ikäluokassa neljässä ottelussa.

Roope on edustuskelpoinen jo keskiviikkona 17.6. HJS:n vieraillessa Kauniaisissa Grankulla IFK:n vieraana.

Varusmiespalvelus toi Hämeenlinnaan

Kaksoisveljensä Jessen tavoin varusmiespalveluksen heinäkuussa Panssariprikaatissa aloittava Roope pyrkii yhdistämään mahdollisimman hyvin huippu-urheilijan arjen sekä varusmiespalveluksen suorittamisen.

– Todella positiivisin mielin siirryn HJS:n riveihin. Joukkueen harjoituksista ja pelaajien tasosta huomaa, että täällä tehdään tosissaan töitä pelaajien kehittämiseksi.

– Tuon joukkueeseen pallollista osaamista, mutta olen myös vahva kaksinkamppailuissa.

– Laadukas valmennus antaa pelaajalle hyvät eväät kehittyä kohti omaa huippuaan ja täällä se on ehdottomasti mahdollista. Jalkapalloilijana tavoitteeni on pelata aina kausi kerrallaan mahdollisimman hyvin ja tutkia itselleni paras vaihtoehto seuraavaksi askeleeksi, tällä kertaa HJS:n tarjoama mahdollisuus laadukkaaseen toimintaympäristöön palveluksen ohessa oli avaintekijä siirrolle.

Valmentaja Hakanen sai tutun työkalun pakkiinsa

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on tyytyväinen joukkueen vahvistuessa laadukkaalla pelaajalla kauden kynnyksellä.

– Olen erittäin iloinen, että tämä siirto saatiin maaliin. Nuoresta iästään huolimatta Roope tuo meille kokemusta sekä rutiinia kovemmista peleistä pelattuaan sekä Veikkausliigaa, että Ykköstä.

– Valmennukselle Roope on tuttu pelaaja, sillä hän oli meidän mukana myös kaudella 2018 Kakkosessa ja osoitti jo tuolloin olevansa laadukas pelaaja tälle tasolle.

– Nuori joukkue tarvitsee aina johtavia pelaajia kentälle ja Roopesta saamme lisää johtajuutta viheriölle. Kokemuksen ja selkärangan merkitystä näin alkukaudella ei voida väheksyä.

– Meidän kannalta on ilo huomata, että nuoret ja eteenpäin pyrkivät pelaajat haluavat tulla meille kehittymään.

Lähde: hjs.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Jalkapalloseura - logo

HJS - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNäin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää