Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirot nollasi taas Härmän

 

Pallo-Iirot nollasi taas Härmän


Härmä ja Pallo-Iirot väänsivät tasaisen ensimmäisen puoliajan, mutta toisella puoliajalla Härmä oli helisemässä. 12´minuutin jälkeen P-Iirot oli tuhlannut kolme kulmaa ja muutama minuutti myöhemmin pääsi Juuso Aalto ampumaan vaparia Härmän rankkarialueen rajalta, mutta laukaus meni yli. 16´minuutin kohdalla Härmän Joni Lindroos katkaisi vastustajan syötön ja lähetti pallon heti kohti Aaro Forssia, maalivahti Jani Tuomala pääsi kuitenkin juuri ja juuri väliin. Kahdeksan minuuttia myöhemmin Aaro väänsi itsensä keskikentällä väkisin ohi Iirot-topparin ja syötti pallon oikeaan laitaan Aleksi Latvaselle, mutta tämän laukaus painui kuitenkin hiuksenhienosti vasemmalta ohi. Minuutti tästä ja toisessa päässä tapahtui, kun Tommi Viik torjui hienosti Nico Rinteen laukauksen kulmapotkuksi. Seuraavan kerran P-Iiroilla oli mahdollisuus mennä johtoon puolentunnin pelin jälkeen, mutta Iiro Aallon vapaapotku 20 metristä painui muurin kautta tuloksettomaksi kulmapotkuksi. Puoliajalle asteltiin 0-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla Härmä jäi jalkoihin muutaman minuutin pelin jälkeen. Raumalaisten kova painostus palkittiin 56´minuutin kohdalla maalilla, kun Rinne onnistui ampumaan Juuso Niemisen estelyistä huolimatta pallon etukulmasta sisään. Epäonninen Nieminen loukkasi tilanteessa pohkeensa, eikä kyennyt enää jatkamaan ottelua. Neljä minuuttia myöhemmin sai Härmä lisää kylmää vettä niskaan, kun Juho Patolan läpiajo painui verkon perukoille. Kaksi maalia riitti Pallo-Iiroille ja pahin painostusvaihe loppui, jonka myötä Härmä alkoi taas hieman päästä peliin sisään. Härmän parhaat paikat kaventamiseen tulivat Aleksi Latvaselle, jonka vapaapotkun Tuomala torjui kulmapotkuksi sekä Tuomas Kilkalle, jonka vapaapotku kimposi omien kautta maalipotkuksi. Myös Pallo-Iirot pääsi kerran koittamaan vaarallisesti vaparista, mutta Tommi Viik torjui Jonas Nyholmin vaparin alakulmasta.

Härmän riveissä oli tänään useita onnistujia. Aleksi Latvanen pelasi jälleen hyvin. Puolustuksesta varusmiespalveluksen maanantaina alottanut Mikkis Latosaari oli jälleen vakuuttava ja oikeana puolustajana häärinyt Tuomas Kilkka pelasi hyvin molempiin suuntiin. Vaihdosta kentälle virtaa tuonut, niin ikään varusmiespalveluksensa maanantaina aloittanut Jussi Ojala haastoi pirteästi ja pelasi rohkeasti. Myös toisen vaihtomiehen Jussi Sorrin äijämäisiä liukutaklauksia oli hieno katsella.

-Ekalla jaksolla saatiin taisteltua 0-0, vaikka ajoittan oltiin vähän paineen alla. Kyllähän meillä taas vaikeuksia oli pelinrakentelussa, ajoittain päästiin hyviin vastaiskuihin, mutta sitten taas tiukan prässin jälkeen kun saatiin pallo itelle niin se menetettiin liian äkkiä. Syöttöpeli oli taas luokatonta. Toisella puoliajalla ei päästy enää paineen alta pois, valmentaja Hyökyvaara sanoi. Härmän seuraavaan otteluun on puolitoista viikkoa, jolloin Leppäkosken bussi suuntaa kohti Närpiöö. -Treeneissä yritetään saada taas koko pakettia kehitettyä eteenpäin. Parit tiukat treenit nyt tulossa, mutta totta kai syöttämiseen ja liikkeeseen pitää nyt satsata, Mile kommentoi.

Härmän tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Härmä - logo

Härmä - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää