Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaurialassa nähtiin neljän maalin ilta

Härmä ja TPV tasasivat pisteet Kaurialan pyhätössä lukemin 2-2 (1-1). Isäntäjoukkue Härmä oli täysin unessa ottelun ensimmäisen kymmenminuuttisen, jonka aikana TPV ehti mennä 0-1 johtoon, kun Juuso Ollikainen ampui pallon puolittaisen läpiajon päätteeksi maaliin. Härmä alkoi saamaan vartin jälkeen pelin juonesta kiinni ja mitä pidemmälle puoliaika eteni, sitä enemmän hallinta oli Härmällä. Härmän painostus sai palkinnon 22'minuutin kohdalla, kun Juuso Niemisen lähettämän kulmapotkun jälkeen pallo jäi pomppimaan boksiin, josta TPV:n Arto Lindberg puski pallon tyylipuhtaasti omiin. Se mitä Lindberg tilanteessa yritti, on yhä arvoitus. Härmä ei painostuksestaan huolimatta saanut ensimmäisellä puoliajalla luotua johtomaalia. Puoliajan paras maalipaikka tuli erikoistilanteessa ylösnouseelle Ilkka Turuselle, jonka laukaus vaparin jälkitilanteesta suuntautui kuitenkin yli.

Puoliajalla Härmä teki ensimmäisen vaihtonsa, kun Eetu Kolu pääsi suihkuun ja Samuli Kaasalainen asteli tilalle. Kotijoukkue sai jobinpostia 50'minuutin kohdalla, kun Anssi Laine joutui astelemaan vaihtoon. Syynä ei ollut nilkka, joka kesti hyvin pelaamista, vaan talvikaudella tullut jalkapöytävamma. Anssin korvasi Jonas Ruohomäki. 53'minuutin jälkeen TPV:n Rudi Dieter kolautti Härmän oikeaa tolppaa. Minuutti tästä ja tilanne kentällä meinasi kärjistyä nyrkkitappeluksi. Sanasotaa puolin ja toisin vaihdettiin muutaman minuutin ajan, jonka päätteeksi TPV:n maalivahti Antti Peltonen ja Härmän Aleksi Latvanen saivat kortit. Lämpimän ilman lisäksi myös pelaajat kävivät lämpiminä toisella puoliajalla, joista osoituksena TPV:n seitsemän keltaista korttia.

Härmä siirtyi johtoon 62'minuutin kohdalla, kun Jussi Ojala ajoi itsensä oikeasta laidasta väkisin boksiin ja lähetti matalan pallon Mikkis Latosaarelle takatolpalle. TPV:n puolustus kuitenkin sekoili taas ja erittäin heikko purkupallo lähti suoraan Jonas Ruohomäen jalkaan, jolla oli helppo työ pistää pallo tyhjiin 11 metristä. Härmän johto ei kestänyt kuitenkaan kahta minuuttia kauempaa, sillä Rudi Dieterin laukaus tolpan kautta toi tamperelaiset tasoihin. Lopussa tuli paljon erikoistilanteita ja kummatkin joukkueet ampuivat yhdet ylärimat vapaapotkuista, Härmältä Tuomas Kilkka ja TPV:ltä Arto Lindberg. Härmän viimeinen vaihto suoritettiin 74'minuutin kohdalla, kun vasempana pakkina pelanneen Juuso Niemisen jalka kramppasi helteessä. Tilalle juoksi Santeri Lintunen.

Härmän riveissä pelasi tänään täydet minuutit comebackin pelikentille tehnyt Esa Mattila, jonka otteista ei huomannut miehen vuoden pelaamattomuutta. Essi näytti heti olevansa hieno apu Härmälle. Tänään Härmästä myös veikkausraadin palkitsema Aleksi Latvanen pelasi hyvän ottelun. Upean ottelun keskikentän pohjalla pelannut Marko Kouhia harmitteli huonoa alkua. -Kesän eka hellepeli, joka oli aika tasanen. Oltiin eka vartti unessa ja TPV pääsi tekemään heti alussa maalin. Onneks sitten herättiin ja alettiin saamaan otetta ja pallo rupes liikkumaan kentällä. Toka jakso lähti hyvin käyntiin, saatiin johtomaalikin mut mokattiin heti maalin jälkeen. Ehkä vähän helppo maali annettiin TPV:lle. Lopussa saatiin paljon erikoistilanteita ja oltiin ehkä lähempänä voittoa, Make kiteytti

Portugalissa lomailevaa Mile Hyökyvaaraa tuurannut Tomi Uusitorppa tuli otteluun suoraan HJS Akatemian ottelusta, joten hän missasi ensimmäisen kympin. -Se 80 minuuttia minkä näin, niin jokanen pelas joukkueelle ja toteutti sitä pelitapaa mikä oltiin sovittu eli pakka pysy tiiviinä. Ennenkaikkea suurin teema oli asenne, eikä me kovin montaa kaksinkamppailua tänään hävitty. Uusitorppa ei halunnut nostaa ketään pelaajaa esille, vaan kiitteli kaikkia kentällä käyneitä miehiä. -En halua nostaa ketään yksittäistä pelaajaa esille, jokanen kentälläolija teki parhaansa ja pelas joukkueelle. Aina kun pisteistä pelataan niin kenelläkään ei ole varaa alkaa löysäilemaan missään vaiheessa.