Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Välilä antamaan näyttöjä FC Hämeenlinnaan

 

Jussi Välilä antamaan näyttöjä FC Hämeenlinnaan


Länsi-Porin ylpeydestä Musan Salamasta FC Hämeenlinnan paitaan ponnahtaneiden pelaajien määrä tuplaantui ainakin hetkellisesti, kun Jussi Välilä saapui antamaan näyttöjä valkopaitojen valmennusjohdolle.

21-vuotias toppari omaa kokemusta miesten peleistä jo neljän täyden kauden ajalta. Löytyypä tilastoista sellainenkin mielenkiintoinen seikka, että läpimurtokautensa Välilä pelasi kasvattiseuransa takalinjoilla juurikin Tatu Mäkelän toppariparina. Kaksi edellistä kautta vierähti Salaman paidassa kakkosessa, mutta viime kauden päätteeksi ryhmän tie vei sarjaporrasta alemmas.

- Viime kausi oli aika raskas, ongelmat alkoivat jo talvella, emmekä olleet nuorella joukkueella valmiita sarjaan. Aikamoista hissiliikettähän se MuSan homma on, hissi pitäisi saada pysähtymään kakkoseen. Ihan mielenkiintoista oli lähteä katsastamaan vähän uusia kuvioita. Latvasen Allun isän ideahan tämä oli, hän oli sitä mieltä etten voi mennä enää kolmoseen pelaamaan, Välilä kertoo.

Kauden avanneessa beep-testissä kovimman tuloksen kellottanut porilainen suhtautui parin viikon jaksoonsa uudessa kaupungissa pelonsekaisin tuntein.

- Koko ikäni olen tallustellut länsi-Porin tutuissa maisemissa. Saa nähdä miten löydän Hämeenlinnassa minnekään. Navigaattori on matkassa mukana, sille löytyy varmasti käyttöä. Porissa on vedetty koko syksy kovaa Puustisen Riston johdolla, joten fyysinen puoli on ihan hyvällä mallilla. Lisäksi olen pelannut futsalia MuSan ykkösessä pelaavassa joukkueessa. Se on tosin enemmän sellaista hauskanpitoa kuin muuta, pitkänhuiskea toppari pohtii.

FC Hämeenlinnan alakertaan ei ole montaa pelipaikkaa enää jaossa, mutta Välilä on halukas työntämään jalkaansa oven väliin.

- Kyllä tänne sopimus mielessä on tultu. Ekan treenin perusteella paha sanoa sen enempää kun entuudestaan en tiedä kuin Tatun ja Allun. Eiköhän porukka tässä kuitenkin tutuksi tule. Jos sopimustarjousta eteen lyödään, niin olen valmis jättämään Porin valot taakseni. Tuntuu siltä, että olen valmis ottamaan seuraavan askeleen pelaajana ja tämä tuntuu erittäin hyvältä vaihtoehdolta. Tosin Porin Prismastakaan ei tullut kenkää tämän testijakson takia, joten maailmanloppu ei kotimaisemissa jatkokaan olisi, Välilä virnuilee.

FC Hämeenlinnan tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


FC Hämeenlinna - logo

FC Hämeenlinna - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää