Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Hämeenlinnan sarjapaikalle lopullinen varmistus

 

FC Hämeenlinnan sarjapaikalle lopullinen varmistus


Espoon Leppävaarassa sunnuntaina vieraillut FC Hämeenlinna haki maalittoman tasapelin turvin lopullisen varmistuksen ensi kauden Ykkösen sarjapaikalleen.

Sarjajumboksi armotta jymähtänyt FC Espoo ei ole kahdella Ykkösessä pelaamallaan kaudella ollut FC Hämeenlinnalle erityisen mieluinen vastus. Viime kaudella ryminällä sarjaan tullut espoolaisryhmä otti valkoisilta täydet kuusi pinnaa ja tämänkin kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen meni Kaurialassa FC Espoon nimiin lukemin 2-3. Espoolaisten harmiksi tuo maukas vierasvoitto ei kantanut alkua pidemmälle, sillä voittoa ei ole sen jälkeen herunut. Niinpä putoaminen kakkoseen ensi kaudeksi varmistui jo hyvissä ajoin.

Hyvään keskikesän vireeseen äitynyt FC Hämeenlinna on viime viikkoina paininut tehottomuuden kanssa. Edellisen kerran verkkoa elokuun puolessa välissä heiluttanut ryhmä pääsi Espooseen melko paineettomasti, sillä PS Kemin piristymisestä huolimatta sarjapaikka on ollut käytännössä varma jo pitkään.

Iltapäivän ottelu houkutteli Leppävaaraan vain alun toistasataa jalkapallon ystävää. Ottelu eteni sangen tasaisissa merkeissä, eikä kumpikaan joukkue päässyt maalipaikoilla juhlimaan. Lähimpänä maalintekoa oli kotijoukkue, mutta tolppaa lähemmäksi kauden kolmatta voittoaan eivät espoolaiset päässeet. FC Hämeenlinnan maalivahti Antti Ekholm merkkauttikin yhden lisämerkinnän nollapelisarakkeeseensa. Valitettavasti samaa nollasaldoa oli tarjolla valkoisten kenttäpelaajillekin, joten lopputuloksena oli pelitapahtumiin nähden oikeutettu 0-0.

FC Hämeenlinnan osalta sarjaa on pelaamatta kolme kierrosta. Vaikka nousu- ja putoamistaistot ovat FC Hämeenlinnan ulottumattomissa, on loppukauden ohjelma vähintäänkin mielenkiintoinen. Loput kolme ottelua mitellään Kaurialassa ja vastustajatkin ovat sarjan mielenkiintoisimmasta päästä. Ensi viikon lauantaina vieraaksi saapuva HIFK tuonee mukanaan erittäin runsaslukuisen ja äänekkään fanijoukon, joten yhdessä Pioneeriryhmän kanssa tapahtuva kilpalaulanta lupailevat ennakkoon tunnelmaltaan kauden parasta antia. Kolmen viikon päästä vieraaksi saapuu FC Lahti, joka on tällä hetkellä tiukasti kiinni paluussa Veikkausliigaan. Ottelu on samalla FC Hämeenlinnan 20-vuotisen taipaleen juhlaottelu, joten mielenkiintoa loppukaudesta on tarjolla riittämiin.

FC Hämeenlinnan tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


FC Hämeenlinna - logo

FC Hämeenlinna - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää