Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Hämeenlinna kohtaa OPS:n Oulussa

 

FC Hämeenlinna kohtaa OPS:n Oulussa


Maaottelutauot on vietetty ja Ykkönen jatkuu FC Hämeenlinnan osalta huomenna. Harvalukuinen miehistö pakkautui iltapäivällä Pekolan bussiin, kohteena tällä kertaa Oulu ja OPS.

Tauko tuli FC Hämeenlinnalle kreivin aikaan, sillä ennen taukoa ryhmällä oli suuria ongelmia terveystilanteen kanssa. Lukuisat puolikuntoiset pelimiehet saivat arvokasta huiliaikaa ennen viimeistä rypistystä. Tai ainakin näin oli tarkoitus.

- Olisi voinut kuvitella, että tauon aikana olisimme saaneet rivimme kuntoon, mutta homma menikin päinvastoin. Mukana on 12 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Mukana olevista lisäksi Decon polven tilanne on todella epävarma, manaili päävalmentaja Jussi Lempinen.

Valkoisten retkikunnasta puuttuvat pelikieltoinen Ozeias Graciano, Irlannissa nuorten maajoukkuetta hierova Lauri Hakanen, sairastellut Loorents Hertsi, loppukauden pohjevamman takia missaava Johannes Mononen, sekä Paulo Pereira, joka lennätetään takaisin Brasiliaan huomenna. Positiivisena seikkana mainittakoon matkassa olevan Juho Saarisen tuleva debyytti Ykkösen tasolla. Haastavista lähtökohdista huolimatta taistelutahtoa riittää vielä Valkoisten leirissä.

- Kyllä tässä nyt sellainen meininki on, että bussiin on otettu sellaiset jätkät, jotka tulevat tosissaan huomenna taistelemaan. Siitä se ei jää kiinni. Pohjatyöstä huolimatta OPS:a on vaikea arvioida, sillä heilläkin on muutama poissaolo, jotka sotkevat pakkaa. Omaa peliä lähdemme joka tapauksessa pelaamaan niillä pelimerkeillä mitä jäljellä on, Lempinen lupaa.

FC Hämeenlinna lähtee Ykkösen loppusuoralle takamatkalta. Eroa viivan päällä majailevaan Jippoon on tuskastuttavat kahdeksan pinnaa, joten oman voittoputken lisäksi on toivottava suotuisia tuloksia muualtakin. Siipirikkoiset valkopaidat ja urhoollinen Pioneeriryhmä aloittavat taistelunsa ihmepelastumisen eteen huomenna Oulussa kello 15.00 alkaen.

FC Hämeenlinnan tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


FC Hämeenlinna - logo

FC Hämeenlinna - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää