Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirojen taitotaso liikaa Härmälle

 

Pallo-Iirojen taitotaso liikaa Härmälle


Härmä ei löytänyt kolmen edellisen ottelun peli-ilmettä ja jäi pahasti Pallo-Iirojen jalkoihin. Kotijoukkue otti ansaitun voiton 4-1 (3-0) lukemilla. Iltapäivän tehokkain oli Iirojen Juho Patola, joka pommitti hattutempun Härmän verkkoon. Patolan lisäksi raumalaisilta maalinteossa onnistui Jonas Nyholm ja Härmän ainokaisesta vastasi Mikkis Latosaari.

Ensimmäinen maalipaikanpuolikas avautui Härmälle kolmen minuutin jälkeen, kun Aaro Forss murtautui vahvasti oikealta läpi, mutta maalin eteen lähetetty matala pallo ei löytänyt omia eikä onnetarkaan ollut pomppujen muodossa puolella. Kolme minuuttia myöhemmin meinasi kotijoukkue iskeä ensimmäisestä kulmapotkustaan, kun Jonas Nyholm pääsi puskemaan vapaasti Juuso Aallon antaman kulman, mutta pusku painui etukulmasta yli. Yhdeksän peliminuutin jälkeen Härmä menetti jälleen keskialueella pallon, jonka seurauksena Juho Patola pääsi puolittaiseen läpiajoon laidasta. Tommi Viik empi liikaa vastaantulossa ja Patola nosti pelivälineen hallitusti yli Viikin ja vei isännät johtoon. Maalin jälkeen Pallo-Iirot vei ensimmäistä puoliaikaa miten halusi, yhtä viiden minuutin pätkää lukuun ottamatta, jolloin hetken jo näytti että Härmä pääsisi peliin mukaan. 27’minuutilla Aleksi Latvanen ampui vapaapotkun 30metristä, jonka Mikko Laaksonen torju vaivoin kulmapotkuksi. 36’minuutilla Juuso Aalto kompuroi omiin jalkoihinsa, jonka seurauksena erotuomari Ville Käldström vihelsi P-Iiroille vaparin kolmestakympistä. Jonas Nyholmin hyvä vapaapotku upposi maalin takakulmaan ja lisäsi Iirojen johdon kahteen maaliin. Kuusi minuuttia tästä ja Patola otti korkean pystysyötön akrobaattisesti haltuun, veivasi Härmä-puolustajan ja ampui etukulmasta taukolukemiksi 3-0.

Toisen puoliajan alkuun Härmä sai hieman lohtua, kun vaihdosta kentälle tullut Juuso Nieminen lähetti keskialueen vaparin ja Mikkis Latosaari nikkasi tämän sisään. Maali ei kuitenkaan tuonut peliin muutosta, Pallo-Iirot vei ja Härmä vikisi. 57’minuutilla vahvan pelin keskikentällä pelannut Kimmo Hörkkö lähetti keskityksen boksiin ja Patolalla oli helppo työ viimeistellä hattutemppu miesvartioinnin uinahtaessa totaalisesti. Muutamaa minuuttia myöhemmin oli Patolalla sauma iskeä jo ottelun neljäs osuma, mutta laukaus pamahti ylärimaan. Paikoin Pallo-Iirot piti Härmää pilkkanaan nopealla ja näppärällä lyhytsyöttöpelillään, mutta hallinnasta huolimatta lisämaaleja ei enää nähty. Härmälläkin oli omat paikkansa, jotka siunaantuivat Aaro Forssille, mutta miehen harteilla majaileva gorilla painoi vielä liikaa ja tuloksena oli kaksi missattua läpiajoa ja yksi ylärima.

Pallo-Iirot oli paljon paremmalla jalalla liikenteessä, eikä Härmä onnistunut pelaamaan aikaisempien pelien tasolla. Etenkin Kimmo Hörkän johtamaa keskikenttää vastaan jäätiin täysin jalkoihin ja kotijoukkueelle annettiin liikaa tilaa ja aikaa tehdä temppuja pallon kanssa. Äijänsuon tekonurmeen tottunut P-Iirot sahaili Härmää kerta toisensa jälkeen näyttävillä seinillä, jota edesauttoi vihreäpaitojen tippuminen liian alas. Valmentaja Mile Hyökyvaara antoi ansaitut kehut Pallo-Iirojen suuntaan. –Vastustaja oli tänään hyvä. Pallo-Iiroilla liikkui pallot ja äijät erittäin hyvin, eikä päästy niihin kiinni, se toisaalta on myös niiden vahvuus. Kolmen hyvän pelin jälkeen tuli nyt pieni notkahdus, mutta tämä peli on jo unohdettu ja nyt on täysi latinki Kraft-otteluun, Mile kommentoi ja muistutti, että kaikki on vielä omissa käsissä kun Sporting ei tänään onnistunut lisäpisteitä Jazzilta ottamaan. –Tilanne pysyi ennallaan, meillä on edelleen kahden pisteen johto Sportingiin. Kaikki on meidän omissa käsissä.

Härmän tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Härmä - logo

Härmä - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää