Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hyökyvaaralle kahden vuoden jatkosopimus

 

Hyökyvaaralle kahden vuoden jatkosopimus


Härmä ja nykyinen vastuuvalmentaja Janne "Mile" Hyökyvaara ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Hyökyvaara tuli Härmän peräsimeen kesäkuussa ja on nostanut Härmän vaatimustasoa niin harjoituksissa kuin pelikentillä siitä lähtien. Hyökyvaaralla onkin Härmän täysi tuki takana. -Neuvottelut suju aika kivuttomasti. Olen tyytyväinen siihen, että mut todella haluttiin tähän hommaan, hyvin ja nopeasti saatiin asiat hoidettua. Tuntuu siltä, että taustat seisoo mun ideoideni ja tekemisen takana, niin voiko sitä päävalmentajana enempää vaatiakaan? Hyökyvaara kommentoi ja kertoili myös tavotteista. -Tavotteet tarkentuu tietysti kauden jälkeen, kun nähdään millä sarjatasolla pelataan. Loppukauden selkeä tavoite on totta kai säilyä Kakkosessa. Hyvissä ajoin kun tehtiin tämä kahden vuoden jatko, niin mulla ei ole ehdotonta väliä jos käy ohrasesti ja tiputaan, sitten työ alkaa Kolmosesta. Ens kaudella katsotaan asetelmat, mahdollisuudet ja pelaajat, ja tehdään tavoitteet sen mukaisesti.

Härmän manageri Petri Kesti on tyytyväinen Milen jatkosta. -Tällä on iso merkitys noin tulevaisuutta ajatellen. Nyt mennään kaks vuotta Hyökyvaaran komennossa, joten tässä on loistava tilaisuus lähteä rakentamaan tulevaisuutta. Iso palanen valmennuksesta on nyt täytetty ja tästä on hyvä lähteä etsimään mahdollista kakkosvalmentajaa ja tietenkin myös pelaajia. Uskon, että tämä oli seuran kannalta paras ratkaisu, tyytyväinen Kesti kommentoi. -Neuvottelut suju hyvissä merkeissä siitä lähtien, kun oltiin päästy tän vuoden sopimukseen. Heinäkuussa aloitettiin keskustelut jatkosta ja nyt ne on siis saatu päätökseen, Kesti valotti tilannetta.

Härmän tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Härmä - logo

Härmä - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää