Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hyökyvaaralle kahden vuoden jatkosopimus

Veikkausvinkit

 

Hyökyvaaralle kahden vuoden jatkosopimus


Härmä ja nykyinen vastuuvalmentaja Janne "Mile" Hyökyvaara ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Hyökyvaara tuli Härmän peräsimeen kesäkuussa ja on nostanut Härmän vaatimustasoa niin harjoituksissa kuin pelikentillä siitä lähtien. Hyökyvaaralla onkin Härmän täysi tuki takana. -Neuvottelut suju aika kivuttomasti. Olen tyytyväinen siihen, että mut todella haluttiin tähän hommaan, hyvin ja nopeasti saatiin asiat hoidettua. Tuntuu siltä, että taustat seisoo mun ideoideni ja tekemisen takana, niin voiko sitä päävalmentajana enempää vaatiakaan? Hyökyvaara kommentoi ja kertoili myös tavotteista. -Tavotteet tarkentuu tietysti kauden jälkeen, kun nähdään millä sarjatasolla pelataan. Loppukauden selkeä tavoite on totta kai säilyä Kakkosessa. Hyvissä ajoin kun tehtiin tämä kahden vuoden jatko, niin mulla ei ole ehdotonta väliä jos käy ohrasesti ja tiputaan, sitten työ alkaa Kolmosesta. Ens kaudella katsotaan asetelmat, mahdollisuudet ja pelaajat, ja tehdään tavoitteet sen mukaisesti.

Härmän manageri Petri Kesti on tyytyväinen Milen jatkosta. -Tällä on iso merkitys noin tulevaisuutta ajatellen. Nyt mennään kaks vuotta Hyökyvaaran komennossa, joten tässä on loistava tilaisuus lähteä rakentamaan tulevaisuutta. Iso palanen valmennuksesta on nyt täytetty ja tästä on hyvä lähteä etsimään mahdollista kakkosvalmentajaa ja tietenkin myös pelaajia. Uskon, että tämä oli seuran kannalta paras ratkaisu, tyytyväinen Kesti kommentoi. -Neuvottelut suju hyvissä merkeissä siitä lähtien, kun oltiin päästy tän vuoden sopimukseen. Heinäkuussa aloitettiin keskustelut jatkosta ja nyt ne on siis saatu päätökseen, Kesti valotti tilannetta.

Härmän tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Härmä - logo

Härmä - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVeikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Härmän kausi käyntiin tappiolla

Härmän kausi käyntiin tappiolla

Härmä lähti sarja-avauksestaan tyhjin käsin kotimatkalle.

Lue lisää
Kim Lingman Härmään

Kim Lingman Härmään

Härmä ja Kim Lingman, 18, ovat solmineet kahden vuoden sopimuksen.

Lue lisää