Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juho Saarinen Härmään

 

Juho Saarinen Härmään


Pelaajarintamalla tapahtuu muutosta myös toiseen suuntaan, kun HJS Akatemian kapteeni Juho Saarinen liittyi Härmän remmiin. Saarinen on siirretty FC Hämeenlinnan kirjoihin ja on farmisiirrolla Härmän käytettävissä, mutta pelaa myös HJS Akatemian otteluita. Juho viihtyy parhaiten topparin tontilla, mutta myös oikean laitapakin paikka onnistuu. Vuonna 1994 syntynyt Saarinen on pelannut HJS:ssä koko uransa ja on mielissään mahdollisuudesta päästä pelaamaan miesten pelejä. -Hyvillä mielin tulen Härmään. Peliaikaa lähetään hakemaan ja kiva päästä pelaamaan miesten pelejä. Elokuun puolivälissä alkaa koulu Tampereella ja ens kaudella varmaan jatkan sielläpäin pelaamista, joukkuetta en vielä tarkemmin tiedä. Pelaaminen jatkuu kuitenkin varmasti. Nää pari kuukautta mitä on kautta jäljellä niin kuljen pääsääntösesti bussilla Tampere-Hämeenlinna väliä, Juho kertoili.

Pelaajarintamalla muutoksia

Härmän maalivahtiosastolla tapahtui muutoksia, kun Härmä ei jatkanut Tuomas Mäkisen sopimusta. Mäkisellä oli sopimus heinäkuun loppuun asti. Mäksä vartioi Härmän maalia kahdessa ottelussa ja kahdessa ottelussa hän joutui ottelun loppuhetkille kenttäpelaajaksi loukkaantumisten takia. Mäkisen siviilityöt Hämeenlinnassa loppuivat ja ajomatkat Tampereelta treenien takia on yksi syy tilanteeseen. Myöskään peliaikaa ei Mäkiselle voitu luvata, sillä Tommi Viik on Härmän selkeä ykkösmaalivahti. -Tommi on meidän selkeä ykkösmaalivahti, joten ei ole järkeä ajattaa kakkosmaalivahtia tänne kun pelaajabudjetti on nolla. Toivotaan että Mäksä löytää Tampereelta seuran itselleen ja pääsee pelaamaan siellä. Hannosen Sampsa on loppukauden Viikin kakkosena ja pelaa mikäli Tommi loukkaantuu, Härmän manageri Petri Kesti kommentoi tilannetta.

Härmän tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Härmä - logo

Härmä - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVeikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Härmän kausi käyntiin tappiolla

Härmän kausi käyntiin tappiolla

Härmä lähti sarja-avauksestaan tyhjin käsin kotimatkalle.

Lue lisää
Kim Lingman Härmään

Kim Lingman Härmään

Härmä ja Kim Lingman, 18, ovat solmineet kahden vuoden sopimuksen.

Lue lisää