Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Härmä juhannuksen viettoon tappio niskassa

 

Härmä juhannuksen viettoon tappio niskassa


Härmä jäi Porissa ilman pisteitä, kun FC Jazz otti 2-0 kotivoiton. Härmä sai taas ottelun alussa kylmää vettä niskaan, kun Jazzin Teemu Vihtilä ampui pallon Viikin ohi jo viiden minuutin pelin jälkeen. Seuraavan paikan Jazz sai 9’minuutin kohdalla, kun Ilkka Turunen rikkoi nuorta Eetu Räisästä, jonka ottelu valitettavasti loppui lyhyeen. Vapaapotkusta 18 metristä ei kuitenkaan tullut tulosta. Härmä alkoi viime ottelun tapaan saamaan vartin jälkeen kiinni kupletin juonesta ja pelasi kurinalaisesti taukovihellykseen ast, yhtä viiden minuutin sähläysjaksoa lukuun ottamatta. 27’minuutilla Samuli Kaasalaisen syöttö maalivahti Tommi Viikille epäonnistui ja Sekou Konate pääsi väliin, mutta Viik onnistui pelastamaan tilanteen. Seuraavan kolmen minuutin sisään Viik torjui neljä kovaa laukausta, jotka kaikki lähtivät boksin sisältä. Kerran myös toppari Mikkis Latosaari oli apuna ja torjui pallon maaliviivalta. Härmän parhaimmat tilanteet ensimmäisellä puoliajalla siunaantuivatkin Latosaarelle, joka pääsi muutaman kerran yrittämään erikoistilanteista, mutta ilman tulosta.

Toinen puoliaika oli myös tarkkaa pelaamista, eikä kumpikaan joukkue saanut alussa luotua kunnollisia maalipaikkoja. Ensimmäinen maalipaikka irtosi 53’minuutin jälkeen, kun Jazz sai vapaapotkun kapteeni Turusen puhtaan taklauksen jälkeen 20 metristä, mutta Jesse Junnilan vapari meni ohi. Toinen puoliaika oli keskikentän taistoa aina viimeiseen varttiin asti, jonka jälkeen Härmän koneesta alkoi loppumaan bensa. Ensimmäinen mahdollisuus iskeä naula Härmän arkkuun ilmaantui Samu-Petteri Mäkelälle, mutta laukaus avopaikasta painui ohi maalin. Hetkeä myöhemmin viiksiään kauden ensimmäiseen maaliin asti kasvattanut Jesse Junnila pääsi niittaamaan loppulukemat 2-0 ja näin ollen pääsee ajamaan tyylikkäät 80-luvun viiksensä pois. Lopussa vielä Joonas Laurikainen pelattiin punapitojen toimesta hienosti läpi, mutta Viikin upea jalkatorjunta pysäytti laukauksen.

Ottelu oli kokonaisuudessaan tasainen, mutta Jazz sai luotua sen ratkaisevan verran paremmin maalipaikkoja ja käytti ne tehokkaammin hyväkseen. Ei Härmän esitys huono ollut, mutta Jazz oli tänään juuri sen kahden maalin verran parempi. Lukemat toki olisivat voineet olla rumemmatkin ilman Tommi Viikiä, joka jälleen pelasi loistavan ottelun ottaen miltei kymmenkunta torjuntaa. Onkin huutava vääryys ettei porilaisten veikkausraati muistanut Tommia valinnoissaan laisinkaan. Härmän seuraava ottelu on heinäkuun ensimmäinen päivä Kaurialassa, kun vastaan tulee vielä tällä hetkellä tappioitta oleva VIFK Vaasasta.

Härmän tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Härmä - logo

Härmä - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää