Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Hämeenlinnalle farmisopimus

 

FC Hämeenlinnalle farmisopimus


FC Hämeenlinna on allekirjoittanut kauden 2012 kattavan farmisopimuksen jalkapallon kakkosdivisioonan länsilohkoon valmistautuvan Hämeenlinnan Härmän kanssa. Myös FC Hämeenlinnan ja junioriseura HJS:n välinen yhteistyöseurasopimus vuodelle 2012 on nyt viimeistelty allekirjoituksin.

Mainitut sopimukset liittyvät FC Hämeenlinnan, Härmän ja HJS:n jo aiemmin sopimaan pitkäjänteiseen seurayhteistyöhön, joka tähtää hämeenlinnalaispelaajien yksilöllisen kehityksen entistä parempaan tukemiseen. Vuoden 2014 loppuun asti ulottuva kolmen seuran yhteistyösopimus allekirjoitettiin viime vuoden marraskuussa.

FC Hämeenlinnan toimitusjohtaja Arto Viljanen on tyytyväinen siihen, että hämeenlinnalainen seurayhteistyö nyt konkretisoituu piirustusten mukaan.

- Asiat ovat edenneet suunnitellusti. Seurojen valmentajat ovat tämän kuvion keskiössä ja valmistautuminen alkavaan kauteen onkin merkinnyt intensiivistä yhteistyötä valmennustiimien kesken, Viljanen toteaa.

Myös Härmän puolelta sopimus toivotetaan tervetulleeksi. Härmän vastuuvalmentaja Reijo Vuorinen valmistaa nousijajoukkuettaan haastavaan kauteen, jonka kuluessa hyville pelimiehille on varmasti käyttöä.

- Odotamme farmisopimuksen tuovan apuja urakkaamme kakkosdivarissa. Vaikka FC Hämeenlinnan pelaajarinki onkin rajallinen, toivomme tietysti kauden mittaa vahvistuksia siltä suunnalta. Käytännön yhteistyö valmentajien kesken on joka tapauksessa lähtenyt jo hyvin käyntiin, Vuorinen summaa.

FC Hämeenlinnan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Hämeenlinna - logo

FC Hämeenlinna - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVeikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Härmän kausi käyntiin tappiolla

Härmän kausi käyntiin tappiolla

Härmä lähti sarja-avauksestaan tyhjin käsin kotimatkalle.

Lue lisää
Kim Lingman Härmään

Kim Lingman Härmään

Härmä ja Kim Lingman, 18, ovat solmineet kahden vuoden sopimuksen.

Lue lisää