Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Johannes Mononen vahvistamaan FC Hämeenlinnaa

 

Johannes Mononen vahvistamaan FC Hämeenlinnaa


Keskisektorin eri rooleissa viihtyvä 20-vuotias Johannes Mononen liittyi maanantaina FC Hämeenlinnan sopimuspelaajien vahvuuteen. Nuorisomaajoukkueissakin esiintynyt joensuulaislähtöinen peluri on edustanut aiemmin Jippoa, Tampere Unitedia ja viimeksi AC Oulua.

Mononen on FC Hämeenlinnan päävalmentaja Jussi Lempiselle tuttu pelaaja vuosien varrelta eri vastustajien riveistä. Lempinen on tyytyväinen saadessaan tämän nuoresta iästään huolimatta jo rutinoituneen ja liigakokemusta omaavan pelaajan rinkiinsä.

- Asiat alkoivat liikkua nopealla aikataululla, kun selvisi, että Johannes pääsee aloittamaan varumiespalveluksensa Parolassa. Tämä ratkaisu on järkevä molemmille osapuolille. Pelaaja pystyy hoitamaan kansalaisvelvollisuutensa mallikkaasti ja samalla jatkamaan harjoittelua ja pelaamista hyvällä tasolla. Johannes istuu ryhmään hyvin. Olemme puhuneet pelipaikasta keskikentän ja topparin linjassa, jossa Johannes on omimmillaan, Lempinen summaa.

Myös Mononen (kuvassa vasemmalla päävalmentaja Lempisen seurassa) on tyytyväinen ratkaisuun, jossa asevelvollisuuden ja jalkapallon yhdistäminen mahdollistuu.

- Hyvillä mielin tullaan Hämeenlinnaan. Oulun jälkeen pohdiskelin pitkään eri vaihtoehtoja ja katsoin järkevimmäksi hoitaa armeijan tässä vaiheessa alta pois. Hämeenlinnaan tulo oli paras vaihtoehto, sillä olen kuullut, että armeijan ja treenaamisen yhteensovittaminen onnistuu täällä hyvin. FC Hämeenlinnan joukkueessa on myös tuttuja kasvoja Tampere Unitedin ajoilta, kuten Ilari Ruuth sekä Aapo Lappalainen, jolle jo ehdinkin soitella, Mononen kertoo.

Monosen sopimuksen myötä Valkoiset täydentyvät todellisella työmyyrällä, joka ei kentällä turhia arastele. Fyysisen preesensinsä (188 cm / 82 kg) lisäksi Mononen tuo kentälle aimo annoksen peräänantamattomuutta.

- Taistelen loppuun asti enkä anna siimaa missään vaiheessa, toteaa "Josa" vahvuuksistaan pelaajana.

Johannes Mononen ei liene tulessa vielä tulevan sunnuntain (15.1.) harjoitusottelussa Atlantis FC:tä vastaan, mutta tuolloin hämeenlinnalaisyleisölle esiintyy kiinnostava testimies Pirkanmaan suunnalta. Hyökkääjä Mohamed Koroma tulee nimittäin tuolloin esittelemään kykyjään Pullerin sametille. Harjoitusottelu alkaa Säästöpankki-areenalla sunnuntaina 15. tammikuuta kello 14.00.

Treenimatseille on yllättäen tiedossa jatkoa jo perjantaina 20.1. Valkeakosken Hakan vieraillessa Pullerilla. Tämä harjoituspeli potkaistaan käyntiin kello 17.00.

FC Hämeenlinnan tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


FC Hämeenlinna - logo

FC Hämeenlinna - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää