Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juhlapelin pisteet Lahteen

 

Juhlapelin pisteet Lahteen


FC Hämeenlinnan 20-vuotisjuhlaottelu osoittautui juhlapeliksi myös vierailijoille. FC Lahti vei voiton maalein 1-3, mikä merkitsi lopullista sinettiä lahtelaisten liiganousulle.

Ottelun alku sujui jokseenkin tasaisissa merkeissä, mutta 26. minuutin kohdalla alkoivat verkot heilua Hämeenlinnan päädyssä. Ensin Antti Hukka ampui vieraat johtoon kauniilla kaukolaukauksella. Heti seuraavasta vierailijoiden hyökkäyksestä Matti Klinga siirsi Lahden 0-2-johtoon.

Synkän pariminuuttisen jälkeen kotijoukkue kuitenkin kokosi rivinsä nopeasti. Puolen tunnin kohdalla Tatu Mäkelä pääsi kaventamaan maalinedustan ruuhkasta tilanteeksi 1-2. Maali oli hämeenlinnalaisittain erittäin tervetullut, sillä se päätti Valkoisten peräti 530 minuuttia kestäneen kuivan kauden.

Hämeenlinna ei kuitenkaan missään vaiheessa onnistunut täysin haastamaan Lahden vahvaa ryhmitystä. Lahden Klinga ja Rafael samoin kuin toisella jaksolla kehiin juosseet Miranda ja Shala osoittivat tasonsa Kaurialan kauden ennätysyleisölle (1154 silmäparia).

Kotiyleisön harmiksi Lahti oli siinä määrin tyly synttärivieras, että lahjamaaleja ei päivänsankarille herunut. Rafael sen sijaan teki Lahdelle vielä kolmannen 55. minuutilla. Yrityksen ja asenteen puutteesta Hämeenlinnaa ei voida syyttää. Erityisesti Mikko Kalervo raatoi alusta loppuun isolla sykkeellä, myöskään Tatu Mäkelä ei säästellyt itseään.

Valkoisten ansiokkaasta taistelusta huolimatta ero Ykkösen eliitin ja keskikastin välillä kävi lopulta selväksi, Lahti vei potin ja juhlii nyt ansaittua nousua liigaan. FC Hämeenlinnan jalkapalloperhe puolestaan kokoontui pelin jälkeen Palokunnantalolle juhlimaan seuran 20-vuotista taivalta. Lahti-pelin tappion ei annettu latistaa tunnelmaa vaan merkkipäivää juhlittiin hyvässä seurassa pitkään ja hyvillä mielin.

FC Hämeenlinnan tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


FC Hämeenlinna - logo

FC Hämeenlinna - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää