Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ossi jatkaa Valkoisissa

 

Ossi jatkaa Valkoisissa


Järkälemäinen brassitoppari Ozeias Graciano on FC Hämeenlinnan ensimmäinen tulevien kausien pelaajakiinnitys. Ossin kanssa seura on sopinut kahden vuoden jatkosta.

Hämeenlinnassa nopeasti kulttimaineeseen nousseen Gracianon pöydällä lojui sopimustarjouksia myös muualta, mutta mies kuitenkin päätti jatkaa Hämeenlinnassa. "Päätös syntyi nopeasti ja helposti. Seura osoitti aidosti,että he haluavat minun jatkavan täällä. Olen viihtynyt kaupungissa erinomaisesti, joten päätös oli helppo", Ossi kertoo.

28-vuotias Sao Paulon kasvatti on kulkenut jalkapalloilijana jo pitkän tien, vaikka mies on vasta parhaassa pelurin iässä. Kansainvälisen läpimurron puolustajajärkäle teki voittaessaan Kiinan mestaruuden FC Shenzenin riveissä kaudella 2004. Kohtalo kuitenkin puuttui peliin ja Ossi loukkasi nilkkansa vakavasti, jonka johdosta kausi 2006 jäi mieheltä kokonaan väliin. Kaudesta 2007 lähtien Ossi on vaikuttanut Suomessa. TP-47:n riveissä vierähti vuosi ja tuulisessa Kemissä peräti kolme kautta.

FC Hämeenlinnan toimitusjohtaja Arto Viljanen on Gracianon jatkosta luonnollisesti mielissään. "Joukkueen rakennus alkaa alakerrasta ja sen uskottavuudesta. Ossi on osoittanut tasonsa, joka on ehdottomasti Ykkösen eliittiä. Lisäksi mies on vahva pelote vastustajan rangaistusalueella. Kolme maalia, joista kaksi ottelun ratkaisumaalia on hyvä saldo topparille. Strategiamme mukaisesti pyrimme tekemään pidempiä sopimuksia ja Ossin lappu oli sille hyvä alku. Vaikka kausi on vielä käynnissä ja monta ottelua pelaamatta on katse suunnattava hyvissä ajoin myös ensi kauteen. Tästä se rakennus alkaa", toteaa Viljanen.

FC Hämeenlinnan tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


FC Hämeenlinna - logo

FC Hämeenlinna - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää