Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaurialasta vieraspinnat Vantaalle

 

Kaurialasta vieraspinnat Vantaalle


PK-35 oli juuri niin hyvä vastustaja kuin odottaa saattoi lauantaina Kaurialassa, kun se kukisti kotijoukkue FC Hämeenlinnan 2-0 (0-0) lukemin.

Hämeenlinnan käskyttäjä Jussi Lempinen kehui ottelun jälkeen vuolaasti vieraita. - PK on erinomainen, erittäin tasainen ja hyvin valmennettu joukkue. Heillä ei ole heikkouksia. Tiesimme tasan tarkkaan, kuinka he tulevat tänne pelaamaan, mutta emme vaan löytäneet siihen lääkettä. Meillä pallo poltteli jaloissa tänään ja viimeiset syötöt olivat huonoja. Vastustaja oli kaksi maalia parempi, kertasi Lempinen.

Ensimmäiseltä jaksolta lähdettiin tauolle 0-0 numeroissa. PK hallitsi hienokseltaan pallollista peliä, mutta isäntien puolustus piti erinomaisesti. Myöskään Hämeenlinna ei päässyt vastustajan rangaistusalueelle. Valkopaitojen tutut nopeat vastaiskut puuttuivat tyystin vieraiden puolustettua koko joukkueena kurinalaisesti. Jaksolla lähempänä maalintekoa olivat vieraat. Vajaan vartin pelin jälkeen Marco Kotilainen pommitti kaukaa ylähirteen. Toisen kerran maalipuu kolahti puolen tunnin kohdilla, kun Pablo Gomez-Marttila laukoi vaparinsa kuudentoista rajalta lähes samaan kohtaan kuin Kotilainen varttia aiemmin.

Hellelukemissa pelatun ottelun toisen jakson alkuun isännät tulivat aavistuksen kovemmalla liikkeellä ja palloa saatiinkin paremmin Pallokerhon puolustuksen taakse. Viimeiset syötöt olivat kuitenkin luokattomia. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin tunnin pelin jälkeen. Erotuomari Mikko Leino vislasi PK:lle kevyen tuntuisen vaparin kuudentoista rajan oikeaan kulmaan ja Kotkasta punamustiin siirtynyt Bega Tugushi ampui tarkasti pallon maalin etukulmaan ohi häkeltyneen Antti Ekholmin. Kymmenen minuuttia myöhemmin vantaalaiset iskivät toistamiseen. Zakaria Kibona nosti läpiajostaan pallon vastaan tulleen Ekholmin yli. Hämeenlinna ei saanut loppukiriä aikaiseksi ja pinnat matkasivat etelään.

Voitollaan PK-35 säilyi mukavasti nousutaistossa mukana. Joukkue on ainoastaan kolmen pinnan päässä sarjaa johtavasta FC Lahdesta, kun kuusi kierrosta on pelaamatta. Tappion myötä Hämeenlinnan haaveet nousta kolmen kärkeen kokivat kovan kolauksen. Sarjassa kolmantena seilaava AC Oulu on valkopaitoja seitsemän pinnaa edellä ottelun vähemmän pelanneena.

Ykkösen varsin erikoisen ja puhetta herättäneen sarjaohjelman takia FC Hämeenlinna on seuraavan kerran tulessa vasta kolmen viikon kuluttua. Tuolloin Kaurialaan saapuu toinen vahva nousijakandidaatti eli Miikka Juntusen manageroima OPS.

FC Hämeenlinnan tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


FC Hämeenlinna - logo

FC Hämeenlinna - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää