Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

 

Hämeenlinnan naisten lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheen neljäs ottelu Istanbulissa oli jälleen maailman kovimmaksi joukkueeksi tällä hetkellä tituleeratun Eczacibasi VitrA:n näyttö joukkueen kovuudesta ja taidosta. Muutamalla normaalin kuusikon ulkopuolisellakin pelaajalla varustettuna turkkilaisjoukkue iski historiankirjoihin Hämeenlinnaa vastaan lukemat 3-0 (25-17, 25-7, 25-20).

Hämeenlinnan vastaanotto oli vaikeuksissa Mestarien liigan lohkoa sekä Turkin liigaa tappioitta johtavan kotijoukkueen kanssa läpi illan, mutta salli vain seitsemän suoraa ässäpistettä (joista vain kolme kahteen ensimmäiseen erään). Hakkuri Maeve Orle (9/+5) ja Suvi Kokkonen (9/-4) olivat hämeenlinnalaisten parhaat pistenaiset.

Avauserä meni tasaisesti eron kasvaessa kotijoukkueelle ja toinen oli sen näytöstä.

Päätöserässä Hämeenlinna nousi vielä 21-20 -numeroihin eli pisteen päähän kotijoukkueesta. Suomalaisjoukkue ei kuitenkaan enää saanut otetta korealaiseen Kim Yeon-Koungiin, joka päätti iltapäivän näyttävästi.

Kim oli kentän ehdoton hahmo 22/+18 saldollaan ja 75% hyökkäyksellään. Myös libero Simge Sebnem Akoz ja passari Gamze Alikaya esittivät maailmanluokan osaamista läpi ottelun.

MM-kisojen MVP ja maailmanmestari Tijana Boskovic ei esiintynyt kentällä, mutta pokkasi ennen peliä palkinnon Euroopan parhaan naislentopalloilijan 2018 tittelistä.  Myöskään Jordan Larson ei pelannut tällä kertaa.

Hämeenlinnan päävalmentaja Matteo Pentassuglia oli tyytyväinen pelin antiin toista erään lukuunottamatta.

- Ei huono peli ollenkaan. Taas näimme kehittymistä. Toisessa erässä hiukan lopetimme yrittämisen, mutta reaktio kolmannessa oli hyvä sen jälkeen. Toki kotijoukkueella oli kentällä muutamia ei-kuusikkopelaajia, mutta kyllähän hekin ovat todella laadukkaita pelaajia.

- Näytimme tässäkin ottelussa, että meillä on paljon asioita ”työkalupakissa”, joita voimme käyttää Mestaruusliigassa tulevissa peleissämme.

Hämeenlinnalla on Mestarien liigan lohkovaiheessa jäljellä kaksi kotiottelua. 19.2. vastassa on Dinamo Kazan ja 26.2. Uralochka-NTMK Jekaterinburg.

Eczacibasi - Hämeenlinna 3-0
25-17, 25-7, 25-20

Eczacibasi: Kim 22/+18, Güldeniz 12/+7, Gibbermayer 8/+6
Hämeenlinna: Orle 9/+5, Kokkonen 9/-4, Green 8/+1

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Lentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Lentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Yhdysvaltalainen Alyse Jona Wallace vahvistaa Kerhoa tulevalla kaudella. Alyse pelasi viimekaudella Saksan kivikovaa bundesliigaa ja Puerto Ricon liigaa kunnes Corona keskeytti pelit.

Lue lisää
Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna pystyi jokaisessa erässä taistelemaan vapautuneesti kovaa Kazania vastaan, mutta paukut eivät riittäneet haastamaan venäläisiä ihan loppuun asti. Hämeenlinna koki kotitappion lentopallon naisten Mestarien liigassa luvuin 0-3.

Lue lisää
Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten lentopallon Mestarien liiga jatkuu tiistaina neljännellä lohkovaiheen ottelulla paikoista kovimmassa, Istanbulissa Eczacibasin vieraana.

Lue lisää
Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinnan pelasi tähän mennessä kauden parhaan pelinsä naisten lentopallon Mestarien liigassa torstaina, mutta erävoittoon asti eivät eväät vielä riittäneet. Venäläinen Uralochka-NTMK Jekaterinburg otti toisen voittonsa B-lohkossa erin 3-0.

Lue lisää
Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Hämeenlinnan Lentopallokerho selvitti lauantaina tiensä naisten lentopallon Suomen Cupin 2018 finaaliin. Hämeenlinna voitti välierässä vierailleen LP Viesti 3-0.

Lue lisää
Keskiviikon tähtiloistoa - Hämeenlinnalla vain voitettavaa

Keskiviikon tähtiloistoa - Hämeenlinnalla vain voitettavaa

Asetelma keskiviikkoiseen Hämeenlinnan naisten kotiavaukseen lentopallon Mestarien liigassa on selkeääkin selkeämpi. Turkkilainen Eczacibasi VitrA Istanbul on kaikkien papereissa ennakkosuosikki.

Lue lisää