Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OrPo rutisti jo kolmannen välierävoiton

 

OrPo rutisti jo kolmannen välierävoiton


Naisten Mestaruusliigan välierissä Oriveden Ponnistus nappasi sunnuntaina jo kolmannen voittonsa ja LP Viesti omassa parissaan toisen. OrPolla on ensi lauantaina finaalipaikka katkolla ensimmäisen kerran Hämeenlinnassa.

OrPo vei nimiinsä kaksi ensimmäistä erää, HPK kaksi seuraavaa. Viides erä eteni koko matkan tasaisesti ja HPK:kin ehti päästä kokeilemaan ottelupalloa.

HPK vei torjunnat 16-8, ässäsyötöt OrPo 11-6. Agnes Pallag oli kotijoukkuee tehokkain 29/+15 ja Sue Jacobi vieraiden 23/+15.

Katja Kylmäaho, HPK:

- Paras peli meiltä. Olisi voinut käydä miten vaan. Meillä torjunta parani edellisistä peleistä. Vielä on ottelusarja kesken.

Saana Koljonen, OrPo:

- Huikea fiilis ja pleijaritunnelma. Kiitos faneille! HPK tuli pahemmalla syötöllä. Onneksi saatiin hyviä vastaanottoja väliin ja siitä omia hyökkäyksiä.

Jukka Koskinen, HPK:n päävalmentaja:

- Ei paljon lämmitä, että saadaan eka kerran peli järjestykseen, mutta hävittiin. Taistelua. Kahdessa ensimmäisessä erässä OrPo kaivoi kaikki peliin, sitten se vain alkoi jännästi kääntymään. Saana Koljonen oli loistava, Sannakin (Häkkinen) ihan jees.

Laszlo Hollosy, OrPon päävalmentaja kiitti ensimmäisenä yleisöä mahtavasta tunnelmasta.

- Molemmat joukkueet taistelivat joka pallosta. Aloitimme hyvin.  Veimme kahta ensimmäistä erää, mutta sen jälkeen HPK kokosi itsensä. Viimeinen erä oli aivan hirmuinen. Kiitos yläkertaan, että me teimme viimeisen pisteen.

UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle




Lentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Lentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Yhdysvaltalainen Alyse Jona Wallace vahvistaa Kerhoa tulevalla kaudella. Alyse pelasi viimekaudella Saksan kivikovaa bundesliigaa ja Puerto Ricon liigaa kunnes Corona keskeytti pelit.

Lue lisää
Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna pystyi jokaisessa erässä taistelemaan vapautuneesti kovaa Kazania vastaan, mutta paukut eivät riittäneet haastamaan venäläisiä ihan loppuun asti. Hämeenlinna koki kotitappion lentopallon naisten Mestarien liigassa luvuin 0-3.

Lue lisää
Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Hämeenlinnan naisten lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheen neljäs ottelu Istanbulissa oli jälleen maailman kovimmaksi joukkueeksi tällä hetkellä tituleeratun Eczacibasi VitrA:n näyttö joukkueen kovuudesta ja taidosta.

Lue lisää
Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten lentopallon Mestarien liiga jatkuu tiistaina neljännellä lohkovaiheen ottelulla paikoista kovimmassa, Istanbulissa Eczacibasin vieraana.

Lue lisää
Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinnan pelasi tähän mennessä kauden parhaan pelinsä naisten lentopallon Mestarien liigassa torstaina, mutta erävoittoon asti eivät eväät vielä riittäneet. Venäläinen Uralochka-NTMK Jekaterinburg otti toisen voittonsa B-lohkossa erin 3-0.

Lue lisää
Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Hämeenlinnan Lentopallokerho selvitti lauantaina tiensä naisten lentopallon Suomen Cupin 2018 finaaliin. Hämeenlinna voitti välierässä vierailleen LP Viesti 3-0.

Lue lisää