Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HPK:n ottelusavotta jatkuu OrPoa vastaan

 

HPK:n ottelusavotta jatkuu OrPoa vastaan


HPK jatkaa härkäviikkojaan lentopallon naisten Mestaruusliigassa kohtaamalla keskiviikkona kotisalissaan Oriveden Ponnistuksen. Vanhojen kiistakumppaneiden välinen ottelu alkaa kello 18.30.

Kerho on aloittanut kauden mukavasti. Joukkue seilaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa ja on sarjan kärjessä. Ainoan tappionsa HPK kärsi kauden avausottelussa Pieksämäellä, mutta sieltäkin Kerho sai yhden pisteen mukaansa. OrPo avasi kauden neljällä voitolla, mutta kaksi edellistä otteluaan joukkue hävisi. Ensin LiigaEura oli tv-ottelussa OrPoa parempi erin 3–1, ja lauantaina Pihtiputaan Pislaploki haki Orivedeltä pisteet erin 3–0.

HPK:hon täksi kaudeksi Stuttgartista Saksan Bundesliigasta palannut Laura Pihlajamäki odottaa keskiviikon ottelusta samanlaista kuin kaksikon kohtaamiset yleensä ovat.

- Odotan Hämeenkaareen taistelevaa, äänekästä ja voimakastahtoista OrPoa. Keskinäiset harjoitusottelumme olivat tiukkoja, joten odotan keskiviikosta samanlaista peliä, jossa jokainen piste on kovan työn takana. Yleisö saa varmasti ihastella pitkiä palloralleja, Pihlajamäki arvioi.

Pihlajamäki voitti viime kaudella Saksan cupin ja oli Bundesliigan torjuntatilaston ykkönen. Omaan alkukauteensa keskitorjuja on ollut ihan tyytyväinen.

- Kausi on lähtenyt käyntiin ihan ok. Omassa tekemisessä on paljon parannettavaa, mutta näin alkukaudeksi esimerkiksi yhteistyö passareiden kanssa on lähtenyt kivasti toimimaan. Tästä on hyvä jatkaa ja parantaa, Lapa sanoo.

Viime vuoden naislentopallolilijaksi valittu hämeenlinnalainen palasi mielellään Kerhoon.

- On ihana pelata tuttujen ihmisten edessä ja tässä joukkueessa. Joukkuehenkemme on todella hyvä ja se on tärkeä asia pitkää kautta ajatellen. Liigasta on tullut vuoden aikana mielenkiintoisempi. Kahden virolaisjoukkueen mukana olo ja kolmen ulkomaalaisen sääntö tuovat sarjaan mukavasti uutta, Pihlajamäki vertaa aikaisempaan liigakokemukseensa.

Keskiviikon vastustajan OrPon peli pyörii vahvasti kokeneen passarin Jenni Petäjäjärven ympärillä. Jo pitkään OrPon puolesta taistellut Petäjäjärvi on löytänyt alkukauden aikana tehokkaasti passeillaan Anni Mäkisen, joka on Kerhon Marina Skenderin jälkeen pistepörssin kakkosena. Joukkueen tämän vuoden ulkomaalaiset ovat brasilalaiset Erika Mattos (yleispelaaja) ja Marcia Fusieger sekä montenegrolainen Ivana Glomazic (yleispelaaja/hakkuri). Joukkuetta valmentaa ensimmäistä kauttaan Tuomas Alatalo.

HPK:n tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Lentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Lentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Yhdysvaltalainen Alyse Jona Wallace vahvistaa Kerhoa tulevalla kaudella. Alyse pelasi viimekaudella Saksan kivikovaa bundesliigaa ja Puerto Ricon liigaa kunnes Corona keskeytti pelit.

Lue lisää
Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna pystyi jokaisessa erässä taistelemaan vapautuneesti kovaa Kazania vastaan, mutta paukut eivät riittäneet haastamaan venäläisiä ihan loppuun asti. Hämeenlinna koki kotitappion lentopallon naisten Mestarien liigassa luvuin 0-3.

Lue lisää
Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Hämeenlinnan naisten lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheen neljäs ottelu Istanbulissa oli jälleen maailman kovimmaksi joukkueeksi tällä hetkellä tituleeratun Eczacibasi VitrA:n näyttö joukkueen kovuudesta ja taidosta.

Lue lisää
Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten lentopallon Mestarien liiga jatkuu tiistaina neljännellä lohkovaiheen ottelulla paikoista kovimmassa, Istanbulissa Eczacibasin vieraana.

Lue lisää
Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinnan pelasi tähän mennessä kauden parhaan pelinsä naisten lentopallon Mestarien liigassa torstaina, mutta erävoittoon asti eivät eväät vielä riittäneet. Venäläinen Uralochka-NTMK Jekaterinburg otti toisen voittonsa B-lohkossa erin 3-0.

Lue lisää
Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Hämeenlinnan Lentopallokerho selvitti lauantaina tiensä naisten lentopallon Suomen Cupin 2018 finaaliin. Hämeenlinna voitti välierässä vierailleen LP Viesti 3-0.

Lue lisää