Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kujundzic täydentää HPK:n rivejä

 

Kujundzic täydentää HPK:n rivejä


HPK:n naisten lentopallon Mestaruusliigassa pelaava joukkue on valmis. Viimeisenä pelaajana joukkueeseen liittyi serbialainen yleispelaaja Ivana Kujundzic.

Kujundzic tuo HPK:n laitaosastolle kaivattua leveyttä, sillä Riikka Tiilikainen on pitkään sivussa, eikä Nette Tuominenkaan ei ole tällä hetkellä pelikunnossa.

– Neten tilanteessa odotamme lääkäriltä tietoa, pitääkö hänen olkapäänsä operoida. Hän pystyy pelaamaan vain takakentällä puolustus- ja vastaanottotilanteita. Oli tärkeää saada yksi nelospaikan pelaaja lisää, kertoo HPK:n päävalmentaja Dirk Sauermann.

Kujundzic on tuttu pelaaja Kerhon kahdelle muulle ulkomaalaiselle Marina Skenderille ja Lauren DeGirolamolle. Kaksikko pelasi tuoretta joukkuekaveriaan vastaan USA:n yliopistosarjassa. Skenderin ja DeGirolamon joukkue oli Lousiana State, kun Kujundzic iski palloa Etelä-Carolinassa.

– Hyökkäys ja aloitussyöttö ovat parhaat avuni. Uskon, että saan vastaanotonkin taas kuntoon, Ivana sanoo.

– Marina kertoi minulle, että muut joukkueet kiersivät häntä syötöllä, koska hän oli joukkueensa paras vastaanottaja. Nosto saadaan taas sille tasolle, kunhan hän saa riittävästi toistoja ja tottuu systeemiin. Hänen vastaanottonsa on kuitenkin ollut hyvä ennenkin ja sitä se on myös jatkossa, Sauermann jatkaa.

Suomalaisesta lentopallosta Kujundzic ei etukäteen juurikaan tiedä.

– Sen tiedän, että HPK oli viime kaudella kolmas. Toivottavasti saamme parannettua sijoitusta tänä vuonna. Odotan pelaavani itse hyvällä tasolla ja auttaa joukkuetta menestymään, 24-vuotias pelaaja kertoo.

Kujundzic ei pelannut viime kaudella lainkaan sopimusteknisten asioiden vuoksi.

– Harjoittelin kuitenkin koko ajan. Ei paluu pelikentille tietenkään helppoa ole, mutta ei se mielestäni ole vaikeaakaan.

Hämeenlinnassa 188-senttinen pelaaja on ehtinyt harjoittelemaan viikon verran.

– Mielestäni harjoitukset ovat olleet kovia. Niin pitää ollakin, sillä niin pelaat kuin harjoittelet, Kujundzic toistaa vanhan fraasin.

HPK:n tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Lentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Yhdysvaltalainen Alyse Jona Wallace vahvistaa Kerhoa tulevalla kaudella. Alyse pelasi viimekaudella Saksan kivikovaa bundesliigaa ja Puerto Ricon liigaa kunnes Corona keskeytti pelit.

Lue lisää
Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna pystyi jokaisessa erässä taistelemaan vapautuneesti kovaa Kazania vastaan, mutta paukut eivät riittäneet haastamaan venäläisiä ihan loppuun asti. Hämeenlinna koki kotitappion lentopallon naisten Mestarien liigassa luvuin 0-3.

Lue lisää
Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Hämeenlinnan naisten lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheen neljäs ottelu Istanbulissa oli jälleen maailman kovimmaksi joukkueeksi tällä hetkellä tituleeratun Eczacibasi VitrA:n näyttö joukkueen kovuudesta ja taidosta.

Lue lisää
Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten lentopallon Mestarien liiga jatkuu tiistaina neljännellä lohkovaiheen ottelulla paikoista kovimmassa, Istanbulissa Eczacibasin vieraana.

Lue lisää
Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinnan pelasi tähän mennessä kauden parhaan pelinsä naisten lentopallon Mestarien liigassa torstaina, mutta erävoittoon asti eivät eväät vielä riittäneet. Venäläinen Uralochka-NTMK Jekaterinburg otti toisen voittonsa B-lohkossa erin 3-0.

Lue lisää
Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Hämeenlinnan Lentopallokerho selvitti lauantaina tiensä naisten lentopallon Suomen Cupin 2018 finaaliin. Hämeenlinna voitti välierässä vierailleen LP Viesti 3-0.

Lue lisää