Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HPK vahvistuu Marek Viedenskylla ja Eero Somervuorella

HPK vahvistuu Marek Viedenskylla ja Eero Somervuorella

Joni Tuulola kolmen vuoden sopimukseen

Hämeenlinnan Pallokerho on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen slovakialaisen keskushyökkääjän Marek Viedenskyn kanssa. 23-vuotias kookas (192 cm) oikealta ampuva sentteri edusti Slovakiaa Minskin MM-kisoissa. Viime kaudella Viedensky edusti AHL-seura Worchester Sharksia ja tehopisteitä 54 ottelussa kertyi 23 (6+17). Slovakki-sentteri on San Jose Sharksin NHL-varaus vuodelta 2009.

HPK:ssa ollaan tyytyväisiä uuteen keskushyökkääjään.
-  Marek Viedensky tuo kaivattua vahvistusta meidän sentteriosastolle erityisesti, kun Viitaluoma halusi siirtyä Örebrohon. Viedensky on isokokoinen rightin sentteri, joka osoitti Minskin MM-kisoissa pystyvänsä pelaamaan myöskin kansainvälisellä tasolla, kertoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

HPK:n yhden kaikkien aikojen superkentällisen laituri Eero Somervuori on tehnyt kauden mittaisen sopimuksen Hämeenlinnaan. Somervuori teki läpimurtonsa liigakartalle 2000-luvun alussa HPK:n paidassa ja pelasi kaikkiaan kolme kautta Hämeenlinnassa. Edelliskaudet ovat kuluneet Helsingin IFK:ssa ja Ruotsin SHL:ssa.

Somervuoren kokemus on ensi kaudella valttia.
- Somervuori on hyvin liikkuva, HPK:n pelityyliin sopiva pelaaja, joka tuo rutkasti kokemusta meidän nuoreen ryhmäämme.

Viime kauden lopulla liigadebyyttinsä tehnyt puolustaja Joni Tuulola on tehnyt kolmen kauden mittaisen sopimuksen HPK:n liigajoukkueen kanssa. Lupaava 18-vuotias puolustaja pelasi viime kauden A-nuorissa, mutta pääsi neljän ottelun verran haistelemaan liigaympyröitä (kaksi ruonkosarjassa ja kaksi pudotuspeleissä). Ensimmäisessä liigaottelussaan Tuulola teki liigauransa avausmaalin.

Tuulolan lahjakkuus noteerattiin HPK:ssa.
- Joni on erittäin lahjakas pelaaja. Toki hänellä on pitkä tie isänsä Markon saavutuksiin, mutta edellytyksiä kehittyä huippupelaajaksi hänellä on.

Ville Viitaluoma pelaa ensi kaudella Örebron SHL-joukkueessa ja hänen sopimuksensa HPK:n kanssa on purettu. Viitaluoma kiitti HPK:ta tästä mahdollisuudesta.
- Haluan kiittää HPK:n koko organisaatiota kuluneista vuosista. Kiitos seuralle myös siitä, että se ymmärsi minua saadessani mahdollisuuden pelata vielä ulkomailla. Kaikki asiat HPK:ssa ovat toimineet hienosti. Lähtööni ei liity minkäänlaista dramatiikkaa. Kiitos myös HPK:n yleisölle hienoista hetkistä, jotka sain kokea täällä. Toivon HPK:lle menestystä jatkossa!

HPK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


EeroSomervuori

Eero Somervuori

7.2.1979 Järvenpää
Tiedot

JoniTuulola

Joni Tuulola

1.1.1996 Hämeenlinna
Tiedot

VilleViitaluoma

Ville Viitaluoma

16.2.1981 Espoo
Tiedot


HPK lainaa Tarmo Reunasen New York Rangersilta

HPK lainaa Tarmo Reunasen New York Rangersilta

HPK ja Tarmo Reunanen ovat solmineet toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen. Puolustaja liittyy HPK:n joukkueen vahvuuteen keskiviikkona.

Lue lisää
HPK ja Jared McIsaac vuoden sopimukseen - Kainulaisen tryout johti sopimukseen

HPK ja Jared McIsaac vuoden sopimukseen - Kainulaisen tryout johti sopimukseen

HPK on solminut kautta 2020–2021 koskevan pelaajasopimuksen Jared McIsaacin kanssa. Kanadalaispuolustaja saapuu Hämeenlinnaan Detroit Redwingsin organisaatiosta. Hyökkääjä Harri Kainulaisen tryout-jakso tuotti loppukauden sopimuksen.

Lue lisää
MM-kisojen All Stars-maalivahti palaa HPK Kiekkonaisiin

MM-kisojen All Stars-maalivahti palaa HPK Kiekkonaisiin

HPK Kiekkonaiset ja Meeri Räisänen ovat solmineet kautta 2020-2021 koskevan pelaajasopimuksen. Räisänen palaa Kerhon maalinsuulle kahden kauden tauon jälkeen.

Lue lisää
HPK ja Petri Kontiola vuoden sopimukseen

HPK ja Petri Kontiola vuoden sopimukseen

HPK on solminut yksivuotisen sopimuksen 35-vuotiaan Petri Kontiolan kanssa. 11 viimeistä kautta KHL:ää pelannut Kontiola liittyy HPK:n joukkueeseen elokuun viimeisenä päivänä.

Lue lisää
HPK ja Valtteri Puustinen solmivat vuoden jatkosopimuksen

HPK ja Valtteri Puustinen solmivat vuoden jatkosopimuksen

HPK ja Valtteri Puustinen ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2021–2022.

Lue lisää
HPK sopimuksiin Juuso Ikosen ja Daniel Lebedeffin kanssa

HPK sopimuksiin Juuso Ikosen ja Daniel Lebedeffin kanssa

HPK Liiga Oy on solminut pelaajasopimukset hyökkääjä Juuso Ikosen ja maalivahti Daniel Lebedeffin kanssa. Ikosen sopimus on yksivuotinen ja Lebedeffin 1+1-vuotinen seuran optiolla.

Lue lisää