Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HPK:lle neljä pelaajasopimusta

 

HPK:lle neljä pelaajasopimusta


HPK on tehnyt pelaajasopimukset Antti Aarnion, Jere Sallisen, Petteri Nikkilän ja Juha Alénin kanssa. Sallisen ja Nikkilän sopimukset ovat kaksivuotisia, Aarnion muotoa 1+1 ja Alén hakee sopimusta try-outin kautta.

Antti Aarnio tunnetaan aggressiivisesta pelityylistään, joka tulee varmasti lunastamaan paikan yhtenä Rinkelinmäen katsomon suosikkina. Aarnion sopimukseen kuuluu HPK:n optio kaudesta 2013–2014.  Kokeneen kiekkosoturin päätös tulla HPK:hon miellyttää HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkasta.

- Antti on urheilullinen soturi, joka tuo kokemuksellaan arvokasta apua omille nuorille. Hänen esimerkkinsä antaa nuorille itseluottamusta ja pelirohkeutta.

Sallisen ja Nikkilän kevätnäytöt toivat sopimukset

Jere Sallinen siirtyi menneellä kaudella siirtorajan umpeutuessa Bluesista Hämeenlinnaan yhdessä Aleksi Laakson kanssa. HPK julkaisi Laakson pitkän sopimuksen kaksi viikkoa sitten.  Niin Laakson kuin Sallisen kevään Kerho-pelit olivat Laukkasen mukaan hyvää jääkiekkoa ja johtivat jatkosopimuksiin.

- Jere on valmis suurempiin saappaisiin. Viime kevään otteet kertovat siitä, että hän on sopimuksensa arvoinen, kommentoi Laukkanen.

Kerhon oman A-Nuoren Petteri Nikkilän kevät oli myös hieno ja voitokas. Pronssimitalin joukkueensa kanssa voittanut puolustaja pelasi hyvät Nuorten SM-liigan playoffit ja kiitoksena siitä avautui tie edustusjoukkueeseen.

- Petterillä on nyt näytönpaikka miesten mukana. Uskon, että hän ottaa oman paikkansa joukkueesta. Toki 1992 vuonna syntyneenä Petteri voi pelata vielä ensi kaudella A-Nuorissa, sanoo Laukkanen.

Try-outin kautta sopimusta HPK:sta hakee Juha Alén. Puolustaja on pelannut SM-liigaa aiemmin Ilveksessä, Bluesissa ja Lukossa. Viimeiset kaksi vuotta järkälemäinen Alén on pelannut Ranskassa.

- Juha hakee uutta mahdollisuutta pelata SM-liigaa. Try-out antaa mahdollisuuden Juhalle lunastaa paikkansa liigajoukkueessa. Toivottavasti kaveri onnistuu, sanoo Laukkanen.

HPK:n tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHPK ja Valtteri Puustinen solmivat vuoden jatkosopimuksen

HPK ja Valtteri Puustinen solmivat vuoden jatkosopimuksen

HPK ja Valtteri Puustinen ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2021–2022.

Lue lisää
HPK sopimuksiin Juuso Ikosen ja Daniel Lebedeffin kanssa

HPK sopimuksiin Juuso Ikosen ja Daniel Lebedeffin kanssa

HPK Liiga Oy on solminut pelaajasopimukset hyökkääjä Juuso Ikosen ja maalivahti Daniel Lebedeffin kanssa. Ikosen sopimus on yksivuotinen ja Lebedeffin 1+1-vuotinen seuran optiolla.

Lue lisää
Niclas Lucenius HPK:n riveihin 1+1 -vuotisella sopimuksella

Niclas Lucenius HPK:n riveihin 1+1 -vuotisella sopimuksella

HPK on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen 29-vuotiaan Niclas Luceniuksen kanssa. Sopimus sisältää seuran option kaudesta 2019-2020.

Lue lisää
Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikielto

Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikielto

Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt HPK:n Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikiellon tiistain Ilves-HPK-ottelussa tapahtuneesta taklauksesta.

Lue lisää
Antti Karjalainen Saksaan loppukaudeksi – Kuusistolle Liigasopimus

Antti Karjalainen Saksaan loppukaudeksi – Kuusistolle Liigasopimus

HPK on vuokrannut maalivahti Antti Karjalaisen loppukaudeksi Saksan DEL2-liigan Frankfurt Löweniin. Karjalaisella on HPK:n kanssa sopimus kahdesta seuraavasta Liigakaudesta.

Lue lisää
Ville Viitaluoma palaa Kerhoon

Ville Viitaluoma palaa Kerhoon

HPK ja Ville Viitaluoma ovat solmineet kevääseen 2019 asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää