Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ari-Pekka Selin valmentaa ensi kauden HPK:ta

Veikkausvinkit

 

Ari-Pekka Selin valmentaa ensi kauden HPK:ta


 

HPK:n tulevien kahden kauden päävalmentaja on Ari-Pekka Selin. Viimeiset neljä ja puoli kautta SaiPaa SM-liigassa johtanut Selin on valmentanut peliuransa jälkeen myös Ilvestä ja SaPKoa.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpelan mukaan Selin on osoittanut kykynsä saada pelaajista maksimaalisen kyvyn irti.

- Tulevalla kaudella HPK haluaa esittää yleisölleen joka ikinen ilta taistelevaa peli-ilmettä. Mielestäni Ari-Pekka on juuri sellaisen pelityylin valmentaja ja halusimme hänet ehdottomasti Hämeenlinnaan.

Päävalmentaja itse odottaa mielissään uuden pestin alkamista.

- SM-liiga on yksi maailman kovimmista ammattilaissarjoista, jossa päävalmentajan pestejä on jaossa vain 14. Kun mahdollisuus tulla Hämeenlinnaan aukesi, otin paikan nöyränä ja ylpeänä vastaan. Hämeenlinna on kova kiekkokaupunki, on hienoa tulla tänne.

Arvonen ja Lehtonen täydentävät valmennuksen

Selinin ryhmään kuuluvat tulevilla kahdella kaudella myös valmentaja Pasi Arvonen ja maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen. Näin HPK:n valmentajamäärä putoaa yhdellä viimekautisesta neljästä.

Lehtonen on valmentanut viime kaudet Porin Ässissä. Hämeenlinnalaislähtöinen maalivahtivalmentaja saa Korpelalta suitsutusta.

- Meillä on kaksi nuorta maalivahtia, joilla on suhteellisen paljon liigakokemusta. He voivat kehittyä vielä vaikka kuinka pitkälle. Kari kuuluu ehdottomasti suomalaiseen maalivahtivalmentajaeliittiin. Hänet tunnetaan ennen kaikkea erinomaisena nuorten maalivahtien kehittäjänä., kommentoi Korpela.

- Lisäksi pitää muistaa, että meillä on tulossa omissa junnuissa kovaa ylöspäin omia nuoria maalivahteja, jotka pääsevät nyt huippuvalmentajan silmän alle.

Jatkumoa HPK-laisuudelle valmennukseen haettiin jatkamalla Pasi Arvosen valmentajasopimusta. Ennen kaikkea videovalmennuksen jalon taidon taitava Arvonen sopii Korpelan mukaan Selinin aisapariksi kuin nenä päähän.

- Pasi pystyy jakamaan tietoa kerholaisuudesta ja jo täällä olevista pelaajista muille valmentajille. Perinteet ja jatkumo ovat tärkeitä asioita HPK:ssa, muistuttaa Korpela.

Tällä kaudella playoffien ulkopuolelle jääneen HPK:n liigajoukkueen vaatimustaso tulee Korpelan mukaan olemaan aivan eri luokkaa ensi kaudella.

- Tiedän, että tämä valmennusvitja vaatii pelaajiltaan joka päivä maksimaalisen panoksen. Lisäksi tekemisen laatu on tällä koostumuksella varmasti huipussaan. HPK kokee nyt suuren muutoksen, niin valmennuksessa kuin pelaajistossa. Ensi kaudella HPK pelaa playoff-kevään, lataa Korpela.

HPK:n tiedotteesta  / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNiclas Lucenius HPK:n riveihin 1+1 -vuotisella sopimuksella

Niclas Lucenius HPK:n riveihin 1+1 -vuotisella sopimuksella

HPK on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen 29-vuotiaan Niclas Luceniuksen kanssa. Sopimus sisältää seuran option kaudesta 2019-2020.

Lue lisää
Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikielto

Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikielto

Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt HPK:n Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikiellon tiistain Ilves-HPK-ottelussa tapahtuneesta taklauksesta.

Lue lisää
Antti Karjalainen Saksaan loppukaudeksi – Kuusistolle Liigasopimus

Antti Karjalainen Saksaan loppukaudeksi – Kuusistolle Liigasopimus

HPK on vuokrannut maalivahti Antti Karjalaisen loppukaudeksi Saksan DEL2-liigan Frankfurt Löweniin. Karjalaisella on HPK:n kanssa sopimus kahdesta seuraavasta Liigakaudesta.

Lue lisää
Ville Viitaluoma palaa Kerhoon

Ville Viitaluoma palaa Kerhoon

HPK ja Ville Viitaluoma ovat solmineet kevääseen 2019 asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Sakari Manninen siirtyy Ruotsiin

Sakari Manninen siirtyy Ruotsiin

HPK:n hyökkääjä Sakari Manninen käyttää sopimuksessaan kolmannelle vuodelle olevan Ruotsin pykälän ja siirtyy SHL:ssä pelaavan Örebron riveihin.

Lue lisää
HPK:lle kolme tärkeää jatkosopimusta: Lahti, Porseland ja Nikkilä jatkavat oranssissa

HPK:lle kolme tärkeää jatkosopimusta: Lahti, Porseland ja Nikkilä jatkavat oranssissa

HPK on tehnyt jatkosopimukset Janne Lahden, Mathias Porselandin ja Petteri Nikkilän kanssa. Porseland ja Lahti jatkavat Kerhossa seuraavat kaksi vuotta, Nikkilän sopimus kattaa kauden 2017-2018.

Lue lisää