Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rajahuhta ja Tapani Kerhoon

 

Rajahuhta ja Tapani Kerhoon


HPK-naisten jääkiekkojoukkue sai joululahjansa viikon myöhässä. Joukkue vahvistui vuoden viimeisenä päivänä merkittävästi, kun Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen vakiopelaajat Annina Rajahuhta ja Susanna Tapani liittyivät Kerhoon.

Rajahuhta tuli tutuksi Kerhon paidassa jo viime vuonna. Hän oli avainpelaajia, kun HPK voitti seurahistorian ensimmäisen suomenmestaruutensa. Alkukauden Rajahuhta pelasi Kanadassa Burlingtonin joukkueessa.

- On kiva palata tuttuun joukkueeseen ja halliin, jossa voitimme viime kaudella mestaruuden. Viihdyin Kanadassa ja pidin kulttuurista, mutta en pystynyt harjoittelemaan siellä tarpeeksi. HPK tarjosi hyvät harjoitusolot. Pääsen jäälle naisten harjoitusten lisäksi lukiopoikien aamujäille ja maanantaisin pidettäviin taitoharjoituksiin eli yhteensä kahdeksan kertaa viikossa, Rajahuhta summasi syyt paluuseensa.

Tapani on huippupelaaja kahdessa lajissa. Hän on MM-mitalisti jääkiekon lisäksi myös ringetessä, jota hän pelaa Raision Nuorisokiekon paidassa. Jääkiekossa viime keväänä sekä 18-vuotiaiden että naisten MM-pronssia voittanut hyökkääjä on edustanut Laitilan Jyskeen B-poikia 2. divisioonassa. HPK:ssa hän tekee ensiesiintymisensä naisten SM-sarjassa.

- Tosi hienoa saada Suskikin kerhoon. Hän on taitava pelaaja, jolla on loistava maalivainu. Lahjakas tyttö, Rajahuhta kehuu Tapania, joka on tullut hänelle tutuksi maajoukkueessa.

HPK:n manageri Jorma Hassinen hyrisi tyytyväisyyttään kahden maajoukkuetason vahvistuksen sopimusten jälkeen.

- Sopimusten jälkeen on hyvä lähteä tavoittelemaan seuran johdon asettamia tavoitteita. Tähtäämme mestaruuteen sekä SM-sarjassa että seurajoukkueiden EM-turnauksessa, Hassinen vakuuttaa.

HPK:n tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHPK ja Valtteri Puustinen solmivat vuoden jatkosopimuksen

HPK ja Valtteri Puustinen solmivat vuoden jatkosopimuksen

HPK ja Valtteri Puustinen ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2021–2022.

Lue lisää
HPK sopimuksiin Juuso Ikosen ja Daniel Lebedeffin kanssa

HPK sopimuksiin Juuso Ikosen ja Daniel Lebedeffin kanssa

HPK Liiga Oy on solminut pelaajasopimukset hyökkääjä Juuso Ikosen ja maalivahti Daniel Lebedeffin kanssa. Ikosen sopimus on yksivuotinen ja Lebedeffin 1+1-vuotinen seuran optiolla.

Lue lisää
Niclas Lucenius HPK:n riveihin 1+1 -vuotisella sopimuksella

Niclas Lucenius HPK:n riveihin 1+1 -vuotisella sopimuksella

HPK on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen 29-vuotiaan Niclas Luceniuksen kanssa. Sopimus sisältää seuran option kaudesta 2019-2020.

Lue lisää
Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikielto

Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikielto

Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt HPK:n Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikiellon tiistain Ilves-HPK-ottelussa tapahtuneesta taklauksesta.

Lue lisää
Antti Karjalainen Saksaan loppukaudeksi – Kuusistolle Liigasopimus

Antti Karjalainen Saksaan loppukaudeksi – Kuusistolle Liigasopimus

HPK on vuokrannut maalivahti Antti Karjalaisen loppukaudeksi Saksan DEL2-liigan Frankfurt Löweniin. Karjalaisella on HPK:n kanssa sopimus kahdesta seuraavasta Liigakaudesta.

Lue lisää
Ville Viitaluoma palaa Kerhoon

Ville Viitaluoma palaa Kerhoon

HPK ja Ville Viitaluoma ovat solmineet kevääseen 2019 asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää