Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Cupin välieräpaikka ratkeaa keskiviikkona

 

Cupin välieräpaikka ratkeaa keskiviikkona


HPK ja LiigaEura ottavat kolmannen kerran yhteen tänä syksynä. Tällä kertaa vuorossa on Suomen cupin puolivälierien toinen osaottelu, joka pelataan Euran kotisalissa Säkylässä.

HPK voitti ensimmäisen kohtaamisen Hämeenkaaressa viime keskiviikkona 3-0. Cupin välieräpaikka on Kerhon, jos se voittaa Säkylässä. Jos LiigaEura voittaa ottelun, pelaavat joukkueet heti perään ns. kultaisen erän. Sen voittaja menee siinä tapauksessa LP Viestin vastustajaksi välieriin.

HPK:n hakkuri Pauliina Vilponen palasi viime sunnuntaina LP Viestiä vastaan kokoonpanoon flunssansa jälkeen. Vilposen mukaan HPK:lla on edessä iso testi.

- Säkylässä pelaaminen on tietyllä tavalla haastavampaa kuin vastaavan ottelun pelaaminen Hämeenkaaressa. Euralla on kotietu ja hieman erilaiset olosuhteet tuovat mukaan oman lisänsä. Meillä on kuitenkin takana jo harjoitusottelu Euraa vastaan Säkylässä, joten täysin vierailla vesillä emme liiku, Vilponen sanoo.

Vilposen mielestä saman joukkueen kohtaamisessa tiheään tahtiin on etunsa.

- Pelaajat ja koko vastustajajoukkueen pelityyli ovat hyvässä muistissa. Tämä helpottaa huomattavasti peliin valmistautumista, 19-vuotias kertoo.

Hänen mielestään Eurassa on paljon potentiaalia.

- Se voi pelata tällä kaudella erittäin hyvää peliä, kun vain koko joukkue onnistuu samanaikaisesti. Uskon siis, että saamme tiukan vastuksen, onhan kyseessä jatkopaikka Suomen cupissa, pelaaja muistuttaa.

Vilponen siirtyi Hämeenlinnaan viime kaudeksi juuri LiigaEurasta. Lisäksi hänen pikkusiskonsa Eveliina pelaa tällä hetkellä joukkueessa.

- Euraa vastaan pelaamisessa on aina oma jännityksensä, sillä osa pelaajista on jo vanhoja tuttuja ja myös organisaatiossa häärii samoja ihmisiä kuin pari vuotta sitten. On myös selvää, ettei peliä omaa pikkusiskoa vastaan yksinkertaisesti voi hävitä, Pauliina hymyilee.

Hänellä on lääkkeet jatkopaikan hankkimiseen.

- Oma peli täytyy pitää kasassa alusta loppuun ja laadittua taktiikka noudattaa nöyrästi, hakkuri arvioi.

HPK:n tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Lentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Yhdysvaltalainen Alyse Jona Wallace vahvistaa Kerhoa tulevalla kaudella. Alyse pelasi viimekaudella Saksan kivikovaa bundesliigaa ja Puerto Ricon liigaa kunnes Corona keskeytti pelit.

Lue lisää
Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna pystyi jokaisessa erässä taistelemaan vapautuneesti kovaa Kazania vastaan, mutta paukut eivät riittäneet haastamaan venäläisiä ihan loppuun asti. Hämeenlinna koki kotitappion lentopallon naisten Mestarien liigassa luvuin 0-3.

Lue lisää
Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Hämeenlinnan naisten lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheen neljäs ottelu Istanbulissa oli jälleen maailman kovimmaksi joukkueeksi tällä hetkellä tituleeratun Eczacibasi VitrA:n näyttö joukkueen kovuudesta ja taidosta.

Lue lisää
Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten lentopallon Mestarien liiga jatkuu tiistaina neljännellä lohkovaiheen ottelulla paikoista kovimmassa, Istanbulissa Eczacibasin vieraana.

Lue lisää
Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinnan pelasi tähän mennessä kauden parhaan pelinsä naisten lentopallon Mestarien liigassa torstaina, mutta erävoittoon asti eivät eväät vielä riittäneet. Venäläinen Uralochka-NTMK Jekaterinburg otti toisen voittonsa B-lohkossa erin 3-0.

Lue lisää
Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Hämeenlinnan Lentopallokerho selvitti lauantaina tiensä naisten lentopallon Suomen Cupin 2018 finaaliin. Hämeenlinna voitti välierässä vierailleen LP Viesti 3-0.

Lue lisää