Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LP Viesti vei kärkikamppailun

 

LP Viesti vei kärkikamppailun


HPK ei onnistunut katkaisemaan LP Viestin massiivista voittoputkea, vaan taipui tiukan taistelun jälkeen 3-1 (20-25, 25-20, 25-21, 25-21).

Kerho oli johdossa jokaisessa erässä vielä kuudentoista pisteen kohdalla, mutta ainoastaan ensimmäisessä erässä joukkue pystyi pitämään johtonsa. Kolmessa muussa LP Viesti oli tärkeillä kovempi ja vei voiton ja täydet sarjapisteet.

Kerhon pirtein ilmestys oli ensimmäistä kertaa yleispelaajan paikalla pelannut serbi Ivana Kujundzic. Kujundzic teki 16 (+11) pistettä. Marina Skender teki vielä yhden pisteen enemmän, mutta kroatialainen ei tällä kertaa saanut kovia teholukemia (+3) aikaan. Flunssasta toipunut Pauliina Vilponen teki 11 (+6) pistettä.

LP Viestin ykköspistenainen oli Martina Konecna (18/+3), mutta joukkueen parhaat pelaajat olivat serbialainen keskipelaaja Dubravka Stojanovic ja libero Hillaelina Hämäläinen. Myös Kaisa Jokinen pelasi hyvän ottelun.

HPK:n päävalmentaja Dirk Sauermann kehui ottelun tasoa.

- Ottelu oli hyvä kummaltakin joukkueelta. Se oli ehkä paras peli, minkä olen Suomessa oloni aikana nähnyt. Meidän pitää parantaa erien loppujen pelaamista ja saada ne samalle tasolle, jolla aloitimme. Meidän pitää pelata rohkeasti ja uskoa omiin vahvuuksimme koko ottelun ajan, Sauermann pohti.

- Oli joka tapauksessa hienoa pelata kovatasoinen ottelu ja nähdä, että olemme kehityksessä oikealla tiellä. Tämä oli vasta ensimmäinen ottelu Saloa vastaan ja niitä tulee vielä lisää. Odotamme jo seuraavaa, saksalainen kertoi.

HPK:n tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Lentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Yhdysvaltalainen Alyse Jona Wallace vahvistaa Kerhoa tulevalla kaudella. Alyse pelasi viimekaudella Saksan kivikovaa bundesliigaa ja Puerto Ricon liigaa kunnes Corona keskeytti pelit.

Lue lisää
Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna pystyi jokaisessa erässä taistelemaan vapautuneesti kovaa Kazania vastaan, mutta paukut eivät riittäneet haastamaan venäläisiä ihan loppuun asti. Hämeenlinna koki kotitappion lentopallon naisten Mestarien liigassa luvuin 0-3.

Lue lisää
Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Hämeenlinnan naisten lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheen neljäs ottelu Istanbulissa oli jälleen maailman kovimmaksi joukkueeksi tällä hetkellä tituleeratun Eczacibasi VitrA:n näyttö joukkueen kovuudesta ja taidosta.

Lue lisää
Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten lentopallon Mestarien liiga jatkuu tiistaina neljännellä lohkovaiheen ottelulla paikoista kovimmassa, Istanbulissa Eczacibasin vieraana.

Lue lisää
Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinnan pelasi tähän mennessä kauden parhaan pelinsä naisten lentopallon Mestarien liigassa torstaina, mutta erävoittoon asti eivät eväät vielä riittäneet. Venäläinen Uralochka-NTMK Jekaterinburg otti toisen voittonsa B-lohkossa erin 3-0.

Lue lisää
Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Hämeenlinnan Lentopallokerho selvitti lauantaina tiensä naisten lentopallon Suomen Cupin 2018 finaaliin. Hämeenlinna voitti välierässä vierailleen LP Viesti 3-0.

Lue lisää