Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves juotti karvasta kalkkia HPK:lle

 

Ilves juotti karvasta kalkkia HPK:lle


Tampereen Ilves aiheutti HPK:lle kauden kolmannen tappion jääkiekon naisten SM-sarjassa. Ilves oli Metritiski-areenassa pelatussa ottelussa parempi maalein 4-1 (1-1, 1-0, 2-0). HPK on tappion jälkeen sarjassa kolmantena pisteen kärki Ilvestä perässä.

Sunnuntaina ottelu alkoi hämeenlinnalaisittain iloisesti, sillä Fanny Jalonen siirsi kotijoukkueen johtoon ajassa 4.35. Syöttöpisteen Kerhon ottelun ainoaan maaliin merkautti Jutta Stoltenberg. Ilves tuli kuitenkin vielä saman erän aikana tasoihin kahden pelaajan ylivoimalla. Sanna Lankosaari ja Maija Hassinen saivat jäähyt, ja Heidi Pelttari tasoitti Jenna Suokon ja Johanna Koivulan syötöstä.

- Teimme ensimmäisessä erässä sovittuja juttuja ja peli oli erittäin hyvää. Pääsimme johtoon Fannyn loistavalla yksilösuorituksella. Loimme myös muita hyviä paikkoja, mutta viimeistely jäi tuhnuksi. Sitten otimme kaksi jäähyä, joita ei Ipaa vastaan saa ottaa ja peli oli tasan, kertasi HPK:n päävalmentaja Tuomo Nukari ensimmäistä erää.

Koivula iski Ilveksen voittomaalin toisen erän puolivälissä. Syöttöpisteen saivat Satu Niinimäki ja Kerhossa mestaruutta viime keväänä juhlinut Anne Tuomanen.

- Toisessa erässä taas päinvastoin unohdimme kaikki sovitut jutut. Hiihtelimme missä sattuu ja hävisimme kaikki kaksinkamppailut. Pysyimme silti pelissä elossa, Nukari jatkoi.

Kolmannessa erässä vierasjoukkue kaunisteli numeroita kahdella maalilla. Ensin Anni Rantanen osui Johanna Koivulan syötöstä ja lopulta Jenna Suokko viimeisteli 4-1-loppunumerot Heli Myllymäen syötöstä.

- Kolmannen erän alku näytti hyvältä, mutta puolenvälin jälkeen annoimme kaksi karmeata harhasyöttöä vastustajan lapaan omalla alueella ja takaa-ajo loppui siihen. Harmittavaa hävitä, sillä meillä oli enemmän maalipaikkoja kuin vastustajalla. Toisaalta jos maalipaikkoja ei syntyisi, olisi syytä olla enemmän huolissaan. Ainoa peli, jossa olemme sen tilaston hävinneet, oli Ilvestä vastaan Tampereella.

Maija Hassinen torjui Kerhon maalissa 33 kertaa. Viime kaudella Kerhon paitaa kantanut Vilma Vaattovaara oli kiekon edessä Ilveksen maalissa 39 kertaa.

HPK:n tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHPK ja Valtteri Puustinen solmivat vuoden jatkosopimuksen

HPK ja Valtteri Puustinen solmivat vuoden jatkosopimuksen

HPK ja Valtteri Puustinen ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2021–2022.

Lue lisää
HPK sopimuksiin Juuso Ikosen ja Daniel Lebedeffin kanssa

HPK sopimuksiin Juuso Ikosen ja Daniel Lebedeffin kanssa

HPK Liiga Oy on solminut pelaajasopimukset hyökkääjä Juuso Ikosen ja maalivahti Daniel Lebedeffin kanssa. Ikosen sopimus on yksivuotinen ja Lebedeffin 1+1-vuotinen seuran optiolla.

Lue lisää
Niclas Lucenius HPK:n riveihin 1+1 -vuotisella sopimuksella

Niclas Lucenius HPK:n riveihin 1+1 -vuotisella sopimuksella

HPK on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen 29-vuotiaan Niclas Luceniuksen kanssa. Sopimus sisältää seuran option kaudesta 2019-2020.

Lue lisää
Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikielto

Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikielto

Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt HPK:n Miro Karjalaiselle yhdeksän ottelun pelikiellon tiistain Ilves-HPK-ottelussa tapahtuneesta taklauksesta.

Lue lisää
Antti Karjalainen Saksaan loppukaudeksi – Kuusistolle Liigasopimus

Antti Karjalainen Saksaan loppukaudeksi – Kuusistolle Liigasopimus

HPK on vuokrannut maalivahti Antti Karjalaisen loppukaudeksi Saksan DEL2-liigan Frankfurt Löweniin. Karjalaisella on HPK:n kanssa sopimus kahdesta seuraavasta Liigakaudesta.

Lue lisää
Ville Viitaluoma palaa Kerhoon

Ville Viitaluoma palaa Kerhoon

HPK ja Ville Viitaluoma ovat solmineet kevääseen 2019 asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää