Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HPK:n naisilla tiukka taistelu edessä

 

HPK:n naisilla tiukka taistelu edessä


HPK jatkaa naisten lentopallon Mestaruusliigaa perjantaina kotiottelulla LiigaEuraa vastaan. HPK:n amerikkalaisvahvistus Lauren DeGirolamo odottaa ottelusta tiukkaa.

- Pelasimme LiigaEuraa vastaan harjoituskaudella kaksi kertaa tasan 2-2, joten odotan perjantain ottelusta tiukkaa. LiigaEura on joukkue, joka ei anna helposti periksi ja taistelee jokaisesta pisteestä. Uskon myös, että tiedossa on tiukkoja eriä, joita myös katsojien on mukava seurata, HPK:n keskitorjuja arvioi.

HPK aloitti Mestaruusliigan kovalla kolmen ottelun viikolla.

- Oli mukava aloittaa kausi. Valmistauduimme ja harjoittelimme paljon harjoituskaudella, joten kaikki olivat varmasti valmiita pelaamaan jo muita vastaan kuin harjoituksissa omia joukkuekavereita, DeGirolamo sanoo.

- Ensimmäisen ottelun häviäminen ei tietenkään ollut kivaa, mutta mielestäni jokaisesta tappiosta voi myös oppia jotain. Mielestäni niin teimmekin ja pystyimme nousemaan takaisin tasollemme kahdella voitolla virolaisista. Pelasimme paljon paremmin viikonloppuna, mikä oli tärkeää tiukan viiden erän tappion jälkeen.

Muutaman kuukauden Hämeenlinnassa viettänyt amerikkalainen on sopeutunut hyvin uuteen kotikaupunkiinsa.

- Hämeenlinna ja HPK ovat mahtavia. On ollut kivaa oppia tuntemaan joukkuekavereitani ja viettää aikaa heidän kanssaan. Sääkään ei ole ollut kovin paha. Tiedän kyllä, että kylmempää on tulossa, mutta tähän asti olen nauttinut. Hämeenlinna on todella kaunis tällä hetkellä, kun puiden lehtien väri muuttuu koko ajan, keskipelaaja kertoo.

HPK:n tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Lentopallokerholle yhdysvaltalaispelaaja

Yhdysvaltalainen Alyse Jona Wallace vahvistaa Kerhoa tulevalla kaudella. Alyse pelasi viimekaudella Saksan kivikovaa bundesliigaa ja Puerto Ricon liigaa kunnes Corona keskeytti pelit.

Lue lisää
Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna hävisi taistellen Kazanille

Hämeenlinna pystyi jokaisessa erässä taistelemaan vapautuneesti kovaa Kazania vastaan, mutta paukut eivät riittäneet haastamaan venäläisiä ihan loppuun asti. Hämeenlinna koki kotitappion lentopallon naisten Mestarien liigassa luvuin 0-3.

Lue lisää
Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Hämeenlinnan naisten lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheen neljäs ottelu Istanbulissa oli jälleen maailman kovimmaksi joukkueeksi tällä hetkellä tituleeratun Eczacibasi VitrA:n näyttö joukkueen kovuudesta ja taidosta.

Lue lisää
Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten lentopallon Mestarien liiga jatkuu tiistaina neljännellä lohkovaiheen ottelulla paikoista kovimmassa, Istanbulissa Eczacibasin vieraana.

Lue lisää
Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinnan pelasi tähän mennessä kauden parhaan pelinsä naisten lentopallon Mestarien liigassa torstaina, mutta erävoittoon asti eivät eväät vielä riittäneet. Venäläinen Uralochka-NTMK Jekaterinburg otti toisen voittonsa B-lohkossa erin 3-0.

Lue lisää
Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Hämeenlinnan Lentopallokerho selvitti lauantaina tiensä naisten lentopallon Suomen Cupin 2018 finaaliin. Hämeenlinna voitti välierässä vierailleen LP Viesti 3-0.

Lue lisää