Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HPK:n Skender jyrää tilastoissa

Veikkausvinkit

 

HPK:n Skender jyrää tilastoissa


Hämeenlinnan Pallokerhon ykköstykki Marina Skender jyrää kahden viikonlopun jälkeen naisten lentopallon Mestaruusliigan tilastoissa. Skender johtaa kuudesta pistetilastosta neljää ja on lisäksi yhdessä kakkosena.

Kroatialainen yleispelaaja on kärjessä pistepörssissä (75), pistekeskiarvossa (25), hyökkäyspisteissä (64) ja kaikkein tärkeimmässä eli tehotilastossa (+53). Lisäksi viikonloppuna 25 vuotta täyttänyt pelaaja on toinen ässäsyötöissä yhdeksällä ässällään.

Tehotilastossa Skender johtaa toisena olevaa Pislaplokin Nikolina Alteria peräti 30 pisteellä.

Laura Pihlajamäki on pisteissä kymmenentenä (35), Pauliina Vilponen kolmantenatoista (31) ja Lauren DeGirolamo on kahdeskymmenes (25).

DeGirolamo on tehotilaston kolmonen (+22) ja Vilponen kahdeksas (+17). Amerikkalaisvahvistus DeGirolamo on torjuntatilastossa yhdessä Vilposen kanssa parhaana kerholaisena viidentenä ja kuudentena kahdeksalla torjunnalla. Laura Pihlajamäki on yhdeksäs seitsemällä torjunnalla.

Syöttötilaston kympin kärjessä on Kerhosta Skenderin lisäksi viidentenä oleva liigatulokas Karoliina Kyllönen (5).

HPK:n tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutEczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Eczacibasi näytti osaamisensa Hämeenlinnaa vastaan

Hämeenlinnan naisten lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheen neljäs ottelu Istanbulissa oli jälleen maailman kovimmaksi joukkueeksi tällä hetkellä tituleeratun Eczacibasi VitrA:n näyttö joukkueen kovuudesta ja taidosta.

Lue lisää
Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinna tiistaina paikoista kovimmassa

Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten lentopallon Mestarien liiga jatkuu tiistaina neljännellä lohkovaiheen ottelulla paikoista kovimmassa, Istanbulissa Eczacibasin vieraana.

Lue lisää
Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinna vavisutti ajoittain Uralochkaa

Hämeenlinnan pelasi tähän mennessä kauden parhaan pelinsä naisten lentopallon Mestarien liigassa torstaina, mutta erävoittoon asti eivät eväät vielä riittäneet. Venäläinen Uralochka-NTMK Jekaterinburg otti toisen voittonsa B-lohkossa erin 3-0.

Lue lisää
Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Kokkonen ja Heikkiniemi johtivat Lentiskerhon cupfinaaliin

Hämeenlinnan Lentopallokerho selvitti lauantaina tiensä naisten lentopallon Suomen Cupin 2018 finaaliin. Hämeenlinna voitti välierässä vierailleen LP Viesti 3-0.

Lue lisää
Keskiviikon tähtiloistoa - Hämeenlinnalla vain voitettavaa

Keskiviikon tähtiloistoa - Hämeenlinnalla vain voitettavaa

Asetelma keskiviikkoiseen Hämeenlinnan naisten kotiavaukseen lentopallon Mestarien liigassa on selkeääkin selkeämpi. Turkkilainen Eczacibasi VitrA Istanbul on kaikkien papereissa ennakkosuosikki.

Lue lisää
Hämeenlinnan Mestarien liigan kotiavaus suomalaisen Euroviikon huipentuma

Hämeenlinnan Mestarien liigan kotiavaus suomalaisen Euroviikon huipentuma

Viisi suomalaisjoukkuetta nähdään tälläkin viikolla mukana lentopallon Eurocupeissa. Viikon huipentumana Hämeenlinna pelaa kotiavauksensa keskiviikkona naisten Mestarien liigan lohkovaiheessa tuoretta seurajoukkueiden MM-kisojen mitalistia, turkkilaista Eczacibasia vastaan.

Lue lisää