Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rajahuhta ja Tapani Kerhoon

 

Rajahuhta ja Tapani Kerhoon


HPK-naisten jääkiekkojoukkue sai joululahjansa viikon myöhässä. Joukkue vahvistui vuoden viimeisenä päivänä merkittävästi, kun Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen vakiopelaajat Annina Rajahuhta ja Susanna Tapani liittyivät Kerhoon.

Rajahuhta tuli tutuksi Kerhon paidassa jo viime vuonna. Hän oli avainpelaajia, kun HPK voitti seurahistorian ensimmäisen suomenmestaruutensa. Alkukauden Rajahuhta pelasi Kanadassa Burlingtonin joukkueessa.

- On kiva palata tuttuun joukkueeseen ja halliin, jossa voitimme viime kaudella mestaruuden. Viihdyin Kanadassa ja pidin kulttuurista, mutta en pystynyt harjoittelemaan siellä tarpeeksi. HPK tarjosi hyvät harjoitusolot. Pääsen jäälle naisten harjoitusten lisäksi lukiopoikien aamujäille ja maanantaisin pidettäviin taitoharjoituksiin eli yhteensä kahdeksan kertaa viikossa, Rajahuhta summasi syyt paluuseensa.

Tapani on huippupelaaja kahdessa lajissa. Hän on MM-mitalisti jääkiekon lisäksi myös ringetessä, jota hän pelaa Raision Nuorisokiekon paidassa. Jääkiekossa viime keväänä sekä 18-vuotiaiden että naisten MM-pronssia voittanut hyökkääjä on edustanut Laitilan Jyskeen B-poikia 2. divisioonassa. HPK:ssa hän tekee ensiesiintymisensä naisten SM-sarjassa.

- Tosi hienoa saada Suskikin kerhoon. Hän on taitava pelaaja, jolla on loistava maalivainu. Lahjakas tyttö, Rajahuhta kehuu Tapania, joka on tullut hänelle tutuksi maajoukkueessa.

HPK:n manageri Jorma Hassinen hyrisi tyytyväisyyttään kahden maajoukkuetason vahvistuksen sopimusten jälkeen.

- Sopimusten jälkeen on hyvä lähteä tavoittelemaan seuran johdon asettamia tavoitteita. Tähtäämme mestaruuteen sekä SM-sarjassa että seurajoukkueiden EM-turnauksessa, Hassinen vakuuttaa.

HPK:n tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


Hämeenlinnan Pallokerho ry - logo

HPK - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHPK lainaa Tarmo Reunasen New York Rangersilta

HPK lainaa Tarmo Reunasen New York Rangersilta

HPK ja Tarmo Reunanen ovat solmineet toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen. Puolustaja liittyy HPK:n joukkueen vahvuuteen keskiviikkona.

Lue lisää
HPK ja Jared McIsaac vuoden sopimukseen - Kainulaisen tryout johti sopimukseen

HPK ja Jared McIsaac vuoden sopimukseen - Kainulaisen tryout johti sopimukseen

HPK on solminut kautta 2020–2021 koskevan pelaajasopimuksen Jared McIsaacin kanssa. Kanadalaispuolustaja saapuu Hämeenlinnaan Detroit Redwingsin organisaatiosta. Hyökkääjä Harri Kainulaisen tryout-jakso tuotti loppukauden sopimuksen.

Lue lisää
MM-kisojen All Stars-maalivahti palaa HPK Kiekkonaisiin

MM-kisojen All Stars-maalivahti palaa HPK Kiekkonaisiin

HPK Kiekkonaiset ja Meeri Räisänen ovat solmineet kautta 2020-2021 koskevan pelaajasopimuksen. Räisänen palaa Kerhon maalinsuulle kahden kauden tauon jälkeen.

Lue lisää
HPK ja Petri Kontiola vuoden sopimukseen

HPK ja Petri Kontiola vuoden sopimukseen

HPK on solminut yksivuotisen sopimuksen 35-vuotiaan Petri Kontiolan kanssa. 11 viimeistä kautta KHL:ää pelannut Kontiola liittyy HPK:n joukkueeseen elokuun viimeisenä päivänä.

Lue lisää
HPK ja Valtteri Puustinen solmivat vuoden jatkosopimuksen

HPK ja Valtteri Puustinen solmivat vuoden jatkosopimuksen

HPK ja Valtteri Puustinen ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2021–2022.

Lue lisää
HPK sopimuksiin Juuso Ikosen ja Daniel Lebedeffin kanssa

HPK sopimuksiin Juuso Ikosen ja Daniel Lebedeffin kanssa

HPK Liiga Oy on solminut pelaajasopimukset hyökkääjä Juuso Ikosen ja maalivahti Daniel Lebedeffin kanssa. Ikosen sopimus on yksivuotinen ja Lebedeffin 1+1-vuotinen seuran optiolla.

Lue lisää